Orvos bizonyította: 30 éves testben él Csongrádi Kata





A szülinapos énekes-színésznő örül, hogy egy injekcióval letudja az oltakozást. Reméli, még többen választják az életet mentő vakcinát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.19.
Boldog születésnapot!

Nagy lépésre szánta rá magát Csongrádi Kata. A kortalan művésznő ugyanis hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltását. A sztár mostanra látta elérkezettnek az időt, hogy ő is oltakozzon és erre biztatja azokat is, akik eddig még nem tették volna meg.

- Előre láthatólag jövő héten kapom meg a Janssen-féle egydózisú vakcinát. Nagyon örülök, hogy egyetlen szurival letudhatom az egészet és hamarosan a lehető legnagyobb védelmet kapom a vírus ellen. Eddig minden forgatásom és tévés szereplésem előtt koronavírustesztet csináltak az utóbbi közel másfél évben, legutóbb éppen ma reggel, ami szerencsére negatív lett – mesélte Kata, akinek a Napsütötte Kataságok című műsora továbbra is nagy sikerrel megy a Hatoscsatornán.

Jövő héten kapja meg Kata az életet jelentő vakcinát (Fotó: MTI/Zih Zsolt)

Kata tegnap ünnepelte a születésnapját, ami több szempontból is új kezdetet jelent neki. A sztárnak a pandémia időszakában sajnos – művésztársaihoz hasonlóan - hanyagolnia kellett a színpadot, azonban a kreativitását és optimizmusát még a koronavírus se tudta elvenni.

- Jónéhány dal fogalmazódott meg bennem, amelyeket Szász M. Attila hangszerelésével meg is valósítok. Életem első szerzői lemezét készítem és várom, hogy újra személyesen is találkozhassak a közönséggel. Ez az előző év kuka, mintha nem is lett volna. Szerintem mindannyian egy évvel fiatalabbak vagyunk most, így kell felfogni és elfelejteni azt a sok rosszat, ami történt velünk és a jóra koncentrálni. A születésnapokat ezért is szeretem, ugyanis az örömre, a szeretetre és a pozitív dolgokra emlékeztet és persze a barátaim és rajongóim szeretetére, akik egész nap hívnak vagy üzennek nekem.

Dübörögnek az energiák a művésznőben (Fotó: Csongrádi Kata)

Az örökifjú művésznő két különleges ajándékot is kapott a nagy napra, egyet az orvosától, a másikat a rajongóitól.

- Nemrég voltam egy különleges orvosi vizsgálaton, ahol az érrendszer működését diagnosztizálják: azt nézik, hogy mennyire rugalmas, milyen százalékú az áramoltatása. A legnagyobb örömömre kiderült, hogy a szervezetem olyan, mint egy 30 évesé. Mindig is igyekeztem egészséges, sportos életet élni, de még engem is megdöbbentett ez az eredmény a biológiai életkorom tekintetében. Ez a boldogság még több energiát adott nekem a nyárhoz, ahova már érkeznek a felkérések. A másik örömöm, hogy már most rendkívül népszerű a Hogyha szeretsz című dalom, amelyiket remélem hamarosan élőben is elénekelhetek majd valamelyik koncertemen – mesélte a slágergyanús nótáról a sztár.





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás