RETRO RÁDIÓ

Csak egy ember tudta, hová tűnt Bódi Margó





A roma tradíciók miatt muszáj volt elmondania férjének, hogy ő is fellép a „Nicsak, ki vagyok” vasárnap esti műsorában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.21.
Nicsak ki vagyok?

Az énekesnő „Vihar” jelmeze nem kis súlyt helyezett rá, és bár álcája kitűnően leplezte kilétét, Pápai Joci, aki a Bódi családdal igen jó kapcsolatot ápol, a második dal első hangjánál rájött, ki rejtőzik a jelmez alatt. Pedig Bódi Margó még családtagjainak sem árulta el, hová készül.

„Ő a nénje” - mondta Pápai Joci, és a leleplezésnél kiderült, hogy bizony igaza van.

„A családtagjaink a vasárnap esti adásból tudták meg, hogy szerepeltem a műsorban. Gusztinak persze elmondtam, hogy hová megyek, mert a tradíciók szerint nálunk válóok, ha a nő reggel elmegy otthonról, és este tízkor ér haza úgy, hogy az ura nem tudott róla egész nap. Guszti nagyon támogatott, még segített is eljutni az elsötétített autóhoz, ami a stúdióba vitt, amikor pedig a forgatás végén hazajöttem, megkérdezte, hogy most már felismerhet-e?” - mesélte nevetve Bódi Margó a Ripostnak.

„Egy kicsit bántam, hogy lelepleződtem, viszont megkönnyebbülés volt levenni azt a nehéz fejfedőt! Csak az nagyjából tizenhárom-tizenöt kiló volt, egy része csirkedrótból készült, a hatalmas kalap karimáján pedig kristályfüzérek lógtak le, olyan voltam, mint egy csillár! Amikor az egyik füzér véletlenül leesett a kalapról, ráesett a sípcsontomra, mire az bekékült. Szóval el lehet képzelni, milyen súly nehezedett a fejemre és a nyakamra!” - árulta el a kulisszatitkokat Bódi Margó.

Mint kiderült, ezen felül is komoly áldozatokat hozott a fellépésért, mivel a jelmez még a lélegzését is megnehezítette.

„A fehér maszk megnyomta az arcomat, a súlyos kalapom pedig egy motoros sisakra volt erősítve, ami felülről nyomta az álarcot. Sírtam, annyira fájt, ráadásul másnap a szemem alatt véraláfutásos lett az arcom, mintha bevertek volna egyet nekem. Nem panaszkodom azonban, mert összességében nagyon jól éreztem magam! Mindenki nagyon kedves volt, a sztárcsapatok tagjai pedig nagyon jópofa és vicces megjegyzéseket tettek. Jól szórakoztam!” - mesélte az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás