Nem csinál akkora boltot az Oscar-díjas színésznő, aki éppen könnyes búcsút készül venni full extrás mediterrán stílusú Los Angeles-i nyaralójától. Mindössze 15 millió forintnak megfelelő árkülönbséggel kívánja értékesíti a 2005-ben vásárolt 2000 négyzetméteres álomotthont. Mondjuk azt azért nem árt tudni, hogy bár nagy haszonra nem tesz szert az eladásával, ettől az ingatlan nem éppen fillérekért kerül eladásra.

A csúcs bungaló jelenleg 574 millió forintnak megfelelő áron van a piacon. Döbbenetes, hogy 15 millióval többért árulják, mint amennyiért megvette a színésznő 2005-ben, hiszen a Hollywood-i sztárok többsége talán ennyi pénzért ki sem kel az ágyból.

A színésznő a letisztult mediterrán stílus rajongója (Fotó: Northfoto)

A villa 1925-ben épült, és rendkívül igényesen van berendezve, Charlize Theron luxus ingatlanja egy kiváló példája annak, amikor a sok pénz jó ízléssel párosul, itt nem találhatunk túlzsúfolt tereket vagy merész színeket.

Csak semmi pompa, teljesen rendben van a konyha is (Fotó: Northfoto)

A hatalmas nyitott terű nappali körül helyezkedik el az étkező és a konyha, ezek a nagy egybenyíló terek egyébként jellemzői a spanyol stílusú belsőépítészetnek.

A nappali is nagyon szolid (Fotó: Northfoto)

Tetőablakok, valamint a túlméretezett nyílászárók gondoskodnak arról, hogy a lehető legtöbb fény érje a nyári lakot.

Nem hiányzik az úszómedence sem (Fotó: Northfoto)