Kő kövön nem maradt: a sztárok botrányai kiverték a biztosítékot a rajongóknál





Nem telhet el év arcpirító botrányok, felháborító sztárbalhék és kínos történések nélkül a celebvilágban. 2021 is bővelkedett a kellemetlen, polgárpukkasztó esetekben, ezeket gyűjtöttük most össze.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.29.
balhé

Mind külföldön, mind Magyarországon izzott a levegő a hírességek között, nem egyszer fordult elő, hogy durván egymásnak mentek, vagy épp beszólogattak egymásnak. A legnagyobb figyelmet ezen a téren itthon természetesen Tóth Andi kapta, akit sokan neveznek botrányhősnek, és mindenkinek megvan a véleménye róla, legyen az pozitív vagy negatív. Sokan ezt a véleményt nem is rejtették véka alá, ilyen volt például Tóth Gabi is, aki egy Facebook-csoportban mondta meg, mit gondol fiatal kolléganőjéről.

Fekete Dávid börtönbe ment, a házassága meg tönkre

Fekete Dávidot több mint 100 millió forintos csalással vádolják. Az énekest idén májusban vették őrizetbe, közben a felesége beadta a válópert.

Nem engedték el Fekete Dávidot (Fotó: Bors)

Az énekes felesége nem szeretné, ha a közös ikerfiaik a rácsok mögött látnák az apjukat. Az asszony októberben beadta a válópert is, amelyben a gyerekelhelyezés kizárólagosságát is magának kéri.

A Tóthok csatája

Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban megjegyezte, hogy ízléstelen (kávés) tequilát reklámozni reggelire, és ugyanúgy nem találta ízlésesnek Tóth Andi képét sem, amit a bejegyzéshez megosztott. „Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel” – írta panaszkodó posztjában Andi Tóth Gabiról.

Ezt Tóth Gabi persze nem hagyhatta szó nélkül. „Imádkozni fogok, hogy rájöjjön, nem jó úton jár” - mondta az énekes a közösségi oldalára kitett videójában, ahol mindent elmondott a konfliktusokról.

Britney végre szabad

Egy Los Angeles-i bíróság idén november 12-én megszüntette apja 13 éve tartó gondnokságát Britney Spears felett. Az énekesnő ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsáról, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonáról is.

A világsztár 2008 óta állt gondnokság alatt, mert a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság illetékes bírája szerint túlságosan fogékony volt a negatív befolyásolásra. Mentális állapota miatt képtelen volt saját döntéseket hozni. Apját jelölték ki arra, hogy kezelje lánya személyes és pénzügyeit. Britney idén adott be keresetet a gondnokság és apja pénzügyi felügyeletének megszüntetését kérve. Azt mondta, hogy akarata ellenére tartották egy pszichiátriai intézményben s olyan gyógyszerek és fogamzásgátló szedésére kényszerítette őt, amelyek megakadályozták, hogy teherbe essen.

Az énekesnő közösségi oldalait elárasztották az olykor botrányosan sokat mutató fotók „szabadulása” óta (Fotó: Shutterstock)

Az ügy hatalmas port kavart világszerte, rengetegen drukkoltak annak, hogy az énekesnő végre a háta mögött tudhassa a nehéz, botrányokkal teli éveket. Miután bejelentették a hírt, hogy Britney végre „szabad”, világsztárok tucatjai örültek vele együtt.

ByeAlex nem állt színpadra

A hazai zenészvilágot sem kímélték a botrányos esetek, két nagyon emlékezetes ügy mégis kiemelkedett év közben, mindkettő szorosan köthető a színpadi megjelenéshez, vagy épp a színpadi meg nem jelenéshez.

ByeAlex köztudottan szeret polgárt pukkasztani, de egy kicsit messzire ment a nyáron, amikor augusztus 21-én, a Bánki-tó partjánál egy koncerten kellett volna fellépnie, de meglepő okokra hivatkozva ezt nem tette meg, azonban a fele gázsit előre megkapta.

Az extravagáns stílusú énekest sosem érdekelték mások véleményei (Fotó: Móricz István/Bors)

Alex technikai okokra hivatkozva gyakorlatilag cserben hagyta a rajongóit. Jelenlévők beszámolói szerint a zenész letakartatta a helyszínen a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon. Állítólag abba is belekötött, hogy a nézőtéren sokan ültek, pedig állniuk kellett volna. Úgy tudjuk, amiatt is kifogást emelt, hogy a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei és „nem érvényesültek volna a színpadi fények”.

A közönség máig értetlenül áll a történtek előtt, hiszen ezt megelőzően több előadó is fellépett a látványos víziszínpadon, és senkinek sem volt kifogása a körülmények, a fény- és hangtechnikát illetően. Ráadásul a ByeAlex helyett fellépő zenekar elégedett volt a körülményekkel.

Curtis visszavonult?

Hatalmas port kavart Curtis bejelentése október elején. A rapper az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt: testileg és lelkileg kimerült, ezért az idei évre szervezett bulijait lemondta, és visszavonult a nyilvánosság elől. A bejelentés váratlanul érte Curtis barátait, zenész ismerőseit, a koncertszervezőket és a rajongóit is, akik nem tudták, mi lesz a sztár már meghirdetett koncertjeivel, amikre már a jegyeladást is megkezdték.

Curtis rendszeresen szerepel címlapokon botrányaival (Fotó: Móricz István/Bors)

 





Ezeket olvastad már?
Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás