RETRO RÁDIÓ

„Büdösbunkó sutyerák” - sorra szólnak be a sztárok ByeAlexnek Sári Évi miatt





Keresetlen szavakkal tette helyre jó pár kollégája ByeAlexet. Az X-faktor mentora egy napok óta tartó netes adok-kapokban ugyanis „maminak” és „néninek” nevezte Sári Évit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.25.
ütésváltás

A dolog előzménye, hogy az énekesnő „nagyképű kis majomnak” nevezte Alexet, amiért az a műsor korábbi mentorairól szerinte cinikusan nyilatkozott. A színes hajú énekes ezután egyszerűen leöregezte Évit: „ „lehet buta vagyok, de sose hallottam erről a néniről. Mindenesetre a humoromat nem érzi a mami.”

Évi is válaszolt a Facebook-oldalán, egyebek mellett azt, hogy mindössze pár év van köztük, és hogy egy olyan előadónak, akit ennyi ember szeret, követ és példakép, annak nem ártana egy kis tiszteletet és alázatot is mutatnia, tanítania. Több hazai sztár azonnal sietett védelmébe venni az énekesnőt.

„Te mennyire diplomatikus vagy. És okos. Én tuti nem lettem volna ilyen ízléses” - írta Koós Réka.

Torres Dani is felháborodott ByeAlex megnyilvánulásán. „Tök jogos Évi. Ezt én se hagynám szó nélkül. Tahó megnyilvánulás, de rettenetesen.” - írta az énekes, később hozzátette:

Igenis teljes jogában áll kikérni magának egy büdösbunkó suttyerak véleménnyilvánitást.„

Évi egykori társa, akivel a 90-es évekbeli sikereiket aratták a Splash-ben inkább viccesre vette. Ősz Balázs ezt írta: „Én tudom, hogy láttalak már valahol Mami, csak olyan rég volt, hogy nem ugrik be hol!”

Herczeg Zoltán viszont alaposan beszólt Alexnek: „Adj hatalmat az embernek és megmutatja igazi jellemét! Márpedig az ismertség hatalom” - írta a divattervező.

A Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi csak ennyivel kommentálta: „Fuh ez a pali”, majd odatett egy öklendezős gifet is.

De kiállt Sári Évi mellett Majkáék énekesnője, Veres Mónika „Nika”, a Kozmixból Lányi Lala, Bánovics Marcsi playmate, Szorcsik Viki színésznő és Szolnoki Péter, a Bon-Bon énekese is.

Napok óta tart az adok-kapok a két sztár között

Korábban mindössze egyetlen kérdést tett fel Instagramján Sári Évi, amely nem várt hullámokat vert a hazai celebvilágban: „Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis majom?” Szavait ByeAlexnek címezte, ugyanis a zsűritag egy korábbi posztjában megkérdezte a követőit, hogy az X-faktornak legyenek-e továbbra is ők a műsorvezetői, vagy jöjjenek vissza Malek Mikiék.

Mert a régi mentorok jobbak voltak…?„ - kérdezte az ominózus bejegyzésében ByeAlex. Sári Évi szerint ezt cinikusan értette az énekes, és nincs benne tisztelet a korábbi mentorok felé. Azonban itt nem lett vége a balhénak.

Válaszul ByeAlex ezt írta a saját Facebook oldalára: „lehet buta vagyok, de sose hallottam erről a néniről. Mindenesetre a humoromat nem érzi a mami.”

Évi ezután az Instagramján kommentálta az üzenetet.

„Szerinte nem értem a humorát, szerintem meg nem volt vicces. Sokkal inkább cinikus… Egy olyan előadónak, akit ennyi ember szeret, követ és példakép, annak nem ártana egy kis tiszteletet és alázatot is mutatnia, tanítania. ” – fejtette ki véleményét a színművész. - „Ha én néni, vagy mami vagyok, akkor te bácsi. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces. Semmi gond, hogy nem tudod ki vagyok. Én sem ismerem a munkásságodat. Nem ugyanaz a célközönségünk és az ízlésünk, de ez egyáltalán nem baj. Ha egyszer úgy adódik szívesen látlak valamelyik színházi előadásomon, sok olyan van, amire büszke vagyok” - zárta sorait Sári Évi.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás