RETRO RÁDIÓ

Mindig megállítják az utcán ByeAlex hasonmását





Több mint tíz éve zenél, nyolc éve a feleségével járja az országot Illés Attila. Az Eldorado együttes frontemberét gyakran összekeverik Byealex-szel, de ő ezt nem bánja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
két dudás egy csárdában

Illés Attilát sokan Byealexhez hasonlítják, pedig egészen más típusú zenei kategóriát képvisel az X-Faktor zsűritagjához képest. Az Eldorado együttes frontembere gyerekkora óta zenével foglalkozik, de az igazi zenei karrierjét a feleségével, Alexandrával építették fel, akivel kilenc éve vannak együtt, és nyolc éve járják az országot az együttesükkel. Attila gitározik, míg Alexandra énekel, kitartásuknak köszönhetően pedig már többször léptek fel Jollyval, Suzyval, és zenecsatornákon is láthatta őket a szélesebb közönség.

Mindenhol együtt

– Amikor a feleségemmel összejöttünk, épp egyikünknek sem volt együttese, habár mindketten rendelkeztünk zenei tapasztalattal. Gondoltuk, megpróbáljuk együtt nem csak a magánéletben, de a szakmában is. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta is együtt járjuk az országot az Eldorado nevű formációnkkal – mondta el a Metropolnak Illés Attila.

A párnak három és fél éve megszületett a kislánya, ám a hatalmas boldogságot rémület árnyékolta be: a kicsi koraszülöttként jött világra, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Hála az orvosoknak és a gondviselésnek, a kislányon ma már nyoma sincs a születése utáni traumának, a hálás szülők pedig a tehetségüket igyekeznek gyerekek megsegítésére is fordítani.

Az Eldorado együttes: Alexandra és Attila Fotó: Giczi Sándor

Sokk után jótékonykodás

– A kislányunknak egykor négy-öt órás műtétje volt, az osztályon dolgozók nagyon kedvesek voltak, semmit nem fogadtak el hálánk jeléül, ezért döntöttünk úgy, hogy a magunk eszközeivel segítünk. Évente legalább egyszer rendezünk egy jótékonysági koncertnek, aminek a bevételi forrását kórházak koraszülött osztályának vagy óvodáknak, bölcsődéknek adjuk. Legutóbb háromszázezer forintot gyűjtöttünk össze egy ultrahanggép alkatrészére. Idén a vönöcki óvoda részére gyűjtünk.

Nem vagyok Alex

Attilát a saját zenei stílusukban rengetegen ismerik, de előfordult már, hogy Byealex-szel keverték össze egy-egy koncerten, vagy akár az utcán. Fotózkodni akarnak vele, dedikálást kérnek, és közben Alexnak szólítják.

– Engem ez egyáltalán nem zavar, habár olyan szempontból kellemetlen, hogy mindketten a zeneiparban dolgozunk. Viszont teljesen különböző stílust képviselünk. Nem zavar, hogy ismertebb nálam, mert nekünk is megvan a magunk közönsége. Próbáltunk olyan típusú zenét játszani, amit ő, ami a mai fiatalok körében népszerű, de az nem a mi stílusunk. Ettől függetlenül sok sikert kívánok neki!

Akár tesók is lehetnének Fotó: Szilágyi Mária

 





Ezeket olvastad már?
Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Miló Viki szexi képekkel hódítja meg a férfi szíveket

Miló Viki szexi képekkel hódítja meg a férfi szíveket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás