Egyre kisebb az esély, hogy valaha újra színpadon láthatjuk Britney Spearst.

A szőke popénekesnő nemrég azt közölte követőivel, hogy könnyen lehet: soha többé nem tér vissza a színpadra. A rajongók szívét azonban most végképp összetörheti a hír, miszerint nem folytatja a közös munkát Larry Rudolph, Britney menedzsere és a 39 éves énekesnő.

Larry a kezdetektől, 1995-től menedzselte a 39 éves énekesnő útját. Kettejük munkásságának köszönhetően jutottak a toplisták élére olyan slágerekkel, mint a „Baby One More Time” vagy a „Toxic”.

Larry Rudolph 25 év után búcsút intett Britneynek (Fotó: AFP)

Larry a felmondást azzal magyarázza, hogy több mint másfél éve nem beszéltek az énekesnővel, akkor is azt közölte vele Britney, hogy határozatlan időre szeretne szünetet tartani. A menedzser levelet írt a búcsúról.

„Mint tudják, soha nem voltam részese sem a konzervatóriumnak, sem annak működésének, ezért nem részesítem előnyben ezeket a részleteket. Eredetileg Britney kérésére vetettem fel, hogy segítsek irányítani a karrierjét. Menedzsereként úgy vélem, Britney érdeke, hogy lemondjak a csapatáról, mivel a szakmai szolgáltatásokra már nincs szüksége. Kérem, fogadja el ezt a levelet hivatalos lemondásomként.

Hihetetlenül büszke leszek továbbra is arra, amit 25 közös évünk alatt elértünk. Egészséget és boldogságot kívánok Britneynek, és ott leszek neki, ha valaha is szüksége lesz rám, ugyanúgy, mint mindig” – írta levelében Larry Rudoph.

Úgy tűnik, továbbra sincs minden rendben Britney háza táján, aki még mindig magánéleti problémáival szolgáltat témát a sajtónak.