RETRO RÁDIÓ

Britney Spears elszabadult (és mellei is) – a videót törölték, de a fotók itt vannak!





Az énekesnő mindenkit sokkol a legújabb posztjával, majd zavaros fejtegetésbe kezd, hogy miért meztelenkedik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.20.
topless

Britney Spears évek óta küzdött, hogy végre kikerüljön apja felügyelete alól, és hogy saját maga rendelkezzen a pénzével és a karrierjével. Nem is csoda hát, hogy felrobbantotta az internetet, amikor végre sikerült, amiért oly régen harcolt: 13 éve először engedélyt kapott saját jogi képviseletének felvételére, így Mathew Rosengartot kinevezte az ügyvédjének – számol be a Buzzfeednews.

„Szabadabb lett”, amit Britney elég különösen kezdett el ünnepelni.

A meztelenül táncolós videót hamar törölték az Instagramról

Mindössze pár nappal a döntés után Britney elkezdett félmeztelen képeket posztolni, ami elsőre sokakat megdöbbentett, hiszen sok mindenre számíthattunk, de a majdnem pucér énekesnőre biztos, hogy nem. A korábbi tinivadóc egyébként még félmeztelenül táncolós videót is megosztott magáról. A videó a mellmarkolászós képek mozgóképes változata volt. Ez azonban úgy tűnik, már túl sok volt az Instagramnak (vagy az ügyvédjének), és röpke két óra múlva már nem volt fenn a szösszenet.

Legutóbbi képéhez Britney egy Sophia Loren-idézetet biggyesztett:

„A fiatalság forrása: az elméd, a tehetséged, a kreativitás, amelyet az életedbe hozol, és az emberek, akiket szeretsz. Ha megtanulod megérinteni ezt a forrást, akkor valóban legyőzted a kort” – írta a rózsás képéhez.

A legelső képe alatt egyébként figyelmeztetett, hogy lehet, majd érkeznek még ilyen képek, sőt meg is próbálta elmagyarázni, hogy miért is döntött amellett, hogy ilyesmiket posztoljon a testéről.

„Nem, srácok ... Nem volt mellműtétem egy hét alatt ... és nem is vagyok terhes ... Van mellem a képen, mert melleim vannak ezeken a képeken, mert megettem az ételem 😋 !!!! Mielőtt még több képet mutatnék a testemről ... Szeretném, ha megértenétek, hogy mit gondolok arról, hogy megmutatom a testem!!!!” – kezdte a monológját az énekesnő, aki kitér arra is, hogy miért mutatta ilyen pőrén meg magát.

„Millió műsorom volt, ahol ezt megtettem ... néha nem néztem ki olyan jól… TÚL SOKSZOR, és ez baromi kínos, de nekem mindez nagyon jó érzés volt akkor!!!! Nem akarom, hogy bárki is lássa a nagy gödröcskét a fenekemen, de azt gondolom, hogy a fellépések miatt túlságosan öntudatos lettem a testemmel kapcsolatban, és ez nem vonzó….” – meséli a múltat.

„Fogadok, csodálkoztok, hogy én most miért fedem fel a testem... nos, azért, mert meztelenül születtem erre a világra, és őszintén szólva úgy érzem, hogy a világ súlya eddig a vállamon volt, és emiatt így tekintek magamra!!!! Látni akartam magam egy könnyedebb módon ... meztelenül ... ahogyan megszülettem, és visszanézve a képeimet, amikor így látom magam, megbizonyosodok arról, hogy ez a fájdalomtól, könnyektől és nehéz terhektől gyötrődő személy nem én vagyok. Én egy nő vagyok .... egy gyönyörű ... érzékeny nő, akinek szüksége van arra, hogy a legtisztább formámban nézzem magam !!!” – magyarázta Britney, hogy miért mutatja meg olyan sokszor a testét.





Ezeket olvastad már?
A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás