Bridget Jones megtalálta az igazit, Renee Zellweger egy volt zsaruval randizik

Akárcsak a filmben, a szingli karakterhez hasonlóan a színésznőnek is zavaros volt eddig a magánélete, de most úgy tűnik, végre révbe ért.
Megosztás
Szerző:Metropol
A párt többen látták kéz a kézben sétálni, ölelkezni és csókolózni, sőt egy szemtanú szerint Renee Zellweger egy hatalmas táskát cipelve érkezett a férfi házához. A barátaik szerint mindketten megérdemlik végre a boldogságot, hiszen egyikőjüknek sem volt egyszerű eddig a magánéleteírta a Daily Mail.

Zellwegger korábban hozzáment Jim Carrey-hez, majd egy drámába illő és egy évig sem tartó viharos házasság következett a country énekes Kenny Chesney-vel. Két évig randizott Bradly Coooperrel, majd öt évig Doyle Bramhall rockzenésszel élt együtt.

A színésznő Mark Darcy-ja, Ant Anstead egykor rendőrként kezdte az életét, a királynő testőrségének is volt tagja, majd amikor egy rajtaütés során majdnem halálra szúrta egy bűnöző, átértékelte az életét, és egészen más területre evezett. Nyitott egy autószerelő műhelyt, ahol egyedi autókat kezdtek el összerakni a világ minden részéről érkező megrendelésekre, miközben elkezdett focizni a brit másodosztályban.

Ezzel a tevékenységével felhívta magára a figyelmet, és ő lett a nagy nézettségű Autókereskedők című reality egyik műsorvezetője a Discovery Channelen.

Eközben tönkrement a házassága a sok távollét miatt, így sokat kell nélkülöznie két kamasz gyermekét, Amelie-t és Archie-t.A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad