RETRO RÁDIÓ

Lehullt a lepel: ezek voltak a magyar sztárvilág legváratlanabb szakításai





A celebeket az átlagosnál is több kísértés éri, ezért talán nem is csodálkozunk azon, hogy előbb-utóbb elválnak az útjaik. Összeállításunkban felelevenítjük az elmúlt évek legbotrányosabb szakításait, amelyekbe a sztárok persze a rajongókat is beavatták.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.01.13.
válások

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Váratlan szakításuk mindenkit meglepett. A pár boldognak és elégedettnek tűnt, ám kiderült, hogy Dávid félrelépett. A hír magát a feleséget is megrázta, a bejegyzéseiből kiderül, hogy egyáltalán nem számított ilyen szomorú magánéleti fordulatra.

Elváltak útjaik (Fotó: Bors)

Berki Krisztián és Hódi Pamela

A sztárpár 2012-től 2017-ig alkotott egy párt, igaz, kisebb-nagyobb megszakításokkal. A kapcsolatuk már az elejétől kezdve viharos volt, amit a nézők a TV2 Édes Élet című műsorában követhettek nyomon. Közös lányuk, Nati s az egymás iránti ragaszkodás mégis sokáig egymás mellett tartotta őket, és már az esküvőjükre készültek 2017-ben, amikor az utolsó pillanatban szakítottak. Hogy ki mondta ki valójában a végszót, azt nem lehet tudni, mert mindketten mást állítottak, mindenesetre a viszonyuk azóta is viharos – hiába alapítottak mindketten új családot. Lányuk, Nati felügyeleti jogáért harcolnak a bíróságon, és évek óta nyíltan üzengetnek egymásnak a médiában.

Berki Krisztián és Hódi Pamela itt még elválaszthatatlanok (Fotó: TV2)

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

A siket modell és férje, Hajmásy Péter éveken át álompárnak tűnt, a külvilágnak legalábbis ezt mutatták. Fanni még a családjával is megszakította a kapcsolatot Péterért, évekig nem beszélt velük, és negatívan nyilatkozott róluk a médiában is. 2020-ban aztán váratlanul bejelentették, hogy hét év után különválnak, a csontvázak pedig lassan elkezdtek kipotyogni a szekrényből... Fanni többször utalt rá, hogy a férje uralkodott rajta, mellette nem lehetett önmaga, ami lelki és testi problémákat eredményezett nála. Fanni azóta kivirult, boldogabb, mint valaha, és új párra lelt.

Külön utakon jár már Weisz Fanni és Hajmásy Péter (Fotó: Metropol)

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó

Ha volt hangos kapcsolat a magyar sztárvilágban, akkor az Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó házassága. A luxusfeleség egy realityben engedett betekintést a magánéletükbe, de később is előszeretettel nyilatkoztak magukról. Így derült ki az is, hogy Fecsó megcsalta Vivit, ami durva váláshoz vezetett, a felek egymást szidalmazták a nyilvánosság előtt. Azóta mindketten új párra leltek, és ez a kettejük kapcsolatának is jót tett: tavaly nyáron Fecsó együtt nyaralt Vivivel és annak új kedvesével, szülőtársakként pedig kifejezetten jól működnek együtt – a három és fél éves Edward nagy örömére.

Külön kezdett új életet Vasvári Vivien és Fecsó (Fotó: Metropol)

Jolly és Suzy

Megcsalás miatt ért véget a mulatós pár házassága – és munkakapcsolata is. Jolly félrekacsintgatott, majd összejött a nála húsz évvel fiatalabb Szuperák Barbarával. Suzy jó asszony módjára egyszer visszafogadta a férjét, főleg a közös kislányuk érdekében, de Jolly újra a távozás mellett döntött, ami botrányos nyilatkozatokat eredményezett mindkét fél részéről. Egymást hibáztatták, és nemcsak a magánéletben, de a zenei munkásságukat tekintve is örökre elváltak az útjaik.

Véget ért a mulatós pár házassága – és munkakapcsolata is (Fotó: Instagram)





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás