RETRO RÁDIÓ

Borzalmas, koronavírusban halt meg a Gáspár család barátja





Gáspár Beáéknak nagy megrázkódtatásban volt részük, amikor megtudták, hogy az „isten háta mögötti” kis településen élő ismerősük is koronavírusos lett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.15.
járványhelyzet

Bea asszon egy nagyon erős személyiség, mindent kibír, de a vírus miatt ez is megváltozott. A Gáspár család környezetében is megjelent a járvány, testközelből tapasztalták meg, hogy a fertőzés igenis veszélyes, még egy egészséges emberre is.

A Ripost megkereste Beát, aki bővebben elmesélte a történteket.

Sosem voltam vírustagadó, de bevallom, azt gondoltam, hogy Nógrádmegyerben, itt az Isten háta mögött biztonságban vagyunk. Éppen ezért, március óta csak akkor hagytam el a település határát, ha elkerülhetetlen volt, és itt a faluban is minden szabályt szigorúan betartottam, vagyis viseltem maszkot, ha kiléptem a kapun és ügyeltem a távolságtartásra is. Közben pedig egyáltalán nem számítottam rá, hogy itt is felütheti a fejét a korona. Pedig megtörtént” - kezdte a lapnak.

Jól ismertük szegény embert. Mondhatjuk, hogy a családunk közeli barátja volt. Mentőtisztként dolgozott és feltehetően munka közben fertőződhetett meg a vírussal. Bíztunk benne, hogy a szervezete legyőzi, hiszen életerős ötvenöt éves férfi volt, de sajnos nem így lett. Nagyon megrázott minket a halálhíre...” - mondta szomorúan Bea asszony.

Bea az elsők között szeretne lenni, aki megkapja a koronavírus ellenni védőoltást

Egyetlen percig sem volt kérdés számomra, hogy a védőoltás jelenti az egyetlen megoldást a vírus ellen, de eddig úgy voltam vele, hogy kivárok és nem sietem el a beadatást. Most viszont azt szeretném, ha mielőbb megkaphatnám én is és a családtagjaim is. Már regisztráltam is az online felületen. Bízom a hazai szakemberekben, akik majd engedélyezik a szérumot, és nem foglalkozom a rengeteg virusszkeptikussal, akik mindenféle ál- és rémhírt terjesztenek az interneten” - jelentett ki határozottan Gáspár Bea.





Ezeket olvastad már?
Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás