Újra színpadra állt a Bódi-házaspár, visszatérésük pedig nagyobb siker volt, mint amire számítottak! Gusztiékat mindig is imádta a közönség, de most, hogy közel másfél évig nélkülözniük kellett a kedvenceiket, már semmi sem tartja vissza a rajongókat, hogy szeretetükkel elárasszák a zenész-házaspárt. Sőt, akadnak olyanok, akik annyira örülnek, hogy újra a Bódi család koncertjén lehetnek, hogy el is sírják magukat a közönség soraiban.

Mérhetetlen szeretet

Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy színpadra állhassunk, és együtt bulizhassunk a rajongóinkkal. Szerencsére az enyhítések óta már több fellépésünk volt, és hát nem lehet szavakba önteni, amit ilyenkor éreztünk. Óriási öröm számunkra és a közönség számára is ez. Látni a szemükben, hogy őszintén tudnak örülni annak a pár óra bulinak. A színpadról több embert láttam sírni is… Én nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányoztunk nekik. Persze, nagyon jól esik ez a mérhetetlen szeretet!” – kezdte lapunknak Guszti, akit még a fellépések után is feltartóztatnak a rajongók, hogy elmondhassák, mekkora öröm számukra, hogy együtt bulizhatnak.

Fotó: Czerkl Gábor/Bors

Újra öröm és boldogság az élet

„Sokan odajönnek hozzánk sírva a koncertek után, hogy megköszönjék az élményt. Elmondják, hogy mennyire várták már, hogy velünk bulizzanak. Fotókat kérnek, ölelgetnek minket. Margót egyenesen imádják. Nemrég volt olyan család, aki 240 kilométert utazott miattunk… Két gyerekkel ráadásul. Hála Isten elmondhatom azt, hogy nekünk az életünk újra öröm és boldogság. Érezzük, hogy még szükség van ránk, szeretnek minket az emberek” – tette hozzá a népszerű zenész.

Megviselte őket a járvány

Hiába tartozik Guszti az ország legkeresettebb zenészei közé, bizony őt és családját is komolyan megrendítette anyagilag az utóbbi közel másfél év. Arról nem is beszélve, hogy a járvány a családját sem kímélte.

„Tavaly még volt pár fellépésünk a karantén előtt, de sajnos meg sem közelítette azt a mennyiséget, amennyi szokott lenni. Nem tagadom, ez érződött anyagilag is rendesen, de az elmúlt időszakban sok mindent átértékeltünk. A pénznél fontosabb az egészség. Sajnos egy hatalmas tanulópénz volt nekünk, mikor a fiúnk, Csabi tíz napig kórházba volt a vírus miatt. Kegyetlen időszak volt ez. A legnagyobb irigyemnek sem kívánom” – jelentette ki Bódi Guszti.