RETRO RÁDIÓ

Pokoli fájdalmakkal küzd Bódi Csabi autóbalesete után. Kiderítettük, ki viszi őt a következő koncertjeire





Múlt pénteki autóbalesete után még mindig nem múltak el Bódi Csabi fájdalmai. Az énekest lelkileg nem, testileg viszont megviselte a karambol. Ennek ellenére nem ágynyugalomban vészeli át ezeket a napokat, hanem kemény munkával.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.07.07.
baleset Bódi Csabi

Kemény napokon van túl Bódi Csabi. A népszerű énekes múlt pénteken egy fellépésre igyekezett, amikor egy szabálytalanul kanyarodó autó az ő kocsijába ütközött. Csabi a technikus kollégájával utazott az autóban, aki súlyosan megsérült, megrepedt a csigolyája, míg az énekes több helyen elvágta a kezét, és a mai napig mellkasi fájdalmakra panaszkodik.

„Már négy nap telt el a baleset óta, de a tüsszögés még mindig fájdalommal jár, a felsőtestem több helyen is hasogat. Pihenni azonban nincs időm, hiszen az elmúlt egy év a koronavírus miatt teljesen felforgatta az életünket, és bizony a malacperselyből is hiányzik némi félretett pénz. Nem voltak koncertek, muszáj volt hozzányúlnunk a tartalékainkhoz, most viszont végre lehet pénzt keresni, és én ezt teszem. El kell tartanom a családomat, felelős vagyok a feleségemért és a gyermekeimért, így szó sem lehet arról, hogy otthon pihenjek munka helyett! Most az unokaöcsém kísér a koncertekre, miután a technikusom megsérült, de én vezetek, a kormányt nem engedem át másnak. Ez tudatos döntés, mert nem akartam, hogy a baleset után fóbiám alakuljon ki a vezetéstől” – mondta el a Metropolnak Bódi Csabi, aki hallani sem akar lábadozásról, akkor sem, ha az orvos azt javasolná.

A családja biztonsága iránti elhivatottsága nem meglepő: mint ismeretes, a múlt hétvégi koncertjeit sem mondta le a pénteki baleset után.

„Az ütközést követően azonnal a koncertre siettem. Talán ha mindez nem a koronavírus utáni időkben történik, lemondtam volna a fellépést a sokk miatt, de most úgy éreztem, nem hagyhatom cserben a több ezer embert, akik miattam mentek oda, és akiknek hónapok óta ez az első igazi szórakozásuk. Felszívtam magam, mint a bokszolók, és fergeteges hangulatban koncerteztem édesapámmal, akinek a jelenléte óriási erőt adott. A fellépés közepén kezdtem érezni, hogy nagyon fáj a felsőtestem, de nem álltunk le, és csak ezután mentem kórházba, ahol a vizsgálatok után úgy döntöttem, a szombati és a vasárnapi koncerteket sem mondom le. Így összesen hat bulit tartottam a hétvégén, most pedig öt koncertre készülök” – árulta el az énekes.

Több millió forint kár érte az énekest, de örülhet, hogy élve megúszta az ütközést (Fotó: Bors)

 





Ezeket olvastad már?
Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás