Blake Lively rendre elnyeri az egyik legtündöklőbb színésznő címet, akárhányszor a vörös szőnyegre lép, azonban csütörtökön a Forbes magazin csúcstalálkozóján meglepő okokból került a kamerák kereszttüzébe: a 35 éves színésznő ugyanis mind ez idáig mindenki elől titkolta, hogy ismét terhes, így nagy meglepetést okozott gömbölyödő pocakjával. Bár Lively és férje, a 45 éves Ryan Reynolds még nem erősítette meg a híreket, a képek helyettük is nyilatkoznak – írja a People.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MEGA (@mega_magazine) által megosztott bejegyzés

A két színész 2010 óta alkot egy párt, miután a Zöld Lámpás című film forgatásán együtt dolgoztak, 2012-ben össze is házasodtak, és már három kislány boldog szülei: James 7 éves, Inez 5, Betty pedig nemrég múlt 2 éves.

A Deadpool szerepében világhírűvé vált kanadai színész múlt decemberben jelentette be, hogy egy időre filmes pihenőre vonul, ugyanis szeretne több minőségi időt tölteni a családjával. A pár bevallottan szeretné hétköznapi módon nevelni a gyerekeiket, sosem mutogatják őket személyes oldalaikon, egymással viszont szívesen viccelődnek posztjaikban, ezzel pedig az egyik legkedveltebb sztárpárrá váltak a világon.