Koncert közben dobták ki a Budapest Arénából a Bikini gitárosát.

A világhírű Tool metalzenekar tegnap este játszott a fővárosban, azonban a koncertnek volt egy fő szabálya, mégpedig az, hogy a nézők nem videózhatnak a rendezvény ideje alatt, ezt szegte meg Lukács Peta, akit a biztonsági szolgálat emberi kidobtak az eseményről.

Az illetékesek ugyanis azért kérték meg a koncert közben Lukács Petát, hogy hagyja el az épületet, mert épp egy YouTube-videót nézett a telefonján – írja a Blikk.

Pont egy szünetszerű része volt a koncertnek, ezért úgy voltam vele, hogy megnézek egy videót, amiben elmondják, mi az álláspontja a zenekarnak a videózással kapcsolatban. Ahogy néztem ezt a YouTube-videót, egyszer csak érzem, hogy valaki óvatosan megkopogtatja a vállamat, látom is, hogy egy biztonsági őr az, aki közli, hogy fáradjak vele. Mondom, miért? Azt mondja, látja, hogy videózok. Mondom igen, és mutatom neki a telefonomat, hogy egy YouTube-videót nézek gyorsan arról, hogy miért nem szabad ezen a koncerten videózni. Azt mondja, éppen ezért menjek vele…” – magyarázta Facebook-videójában a Bikini gitárosa.

„Ki kellett mennem és szépen aláírnom valami papírt, majd kitessékeltek a koncertről. Mondtam, hogy ne vicceljetek már, nem csináltam azt, amiről éppen szó van… Mondom, elnézést, én nem készítettem felvételt. Azt ők nem tudhatják, a kezemben volt a telefon. Mondom, 8000 embernek van a kezében a telefon, aki éppen telefonálgat, vagy akármit csinál. Ők ezt nem tudhatják, a kolléga látta, hogy én felvételt készítettem. Mondom, akkor nézzük már meg a telefonomat, hogy hol van rajta az a felvétel, mert nincs. Erre rávágták, hogy már ki is törölhettem. Mondom, oké, ennyire sok időm nem volt rá, mivel szinte kézenfogva rángattak ki a teremből” – folytatta a zenész.