Júlia asszony ugyanolyan zaklatott és folyamatosan sír, mint amikor fia, Berki Krisztián május elején tragikus hirtelenséggel elhunyt. A gyász és a fájdalom nem enyhül benne, képtelen feldolgozni a történteket. Az pedig még nehezebbé teszi ezt számára, hogy bár Berki Mazsi állítólag tudja mi volt Krisztián halálának valódi oka, ezt még neki sem mondja el.

Mazsi néhány napja a Palikék Világa by Manna Hova tűnt? című műsorban úgy nyilatkozott, mint aki pontosan tudja ugyan, mi okozta Berki Krisztián halálát, de nem akarja senkinek elmondani egyelőre. A toxikológiai vizsgálat eredményére még neki is várnia kell az eljárás lezárultáig, ám a halottvizsgálati bizonyítvány tartalmazza azt, és ennek a tartalmát ismeri az özvegy.

„Nem vagyok jobban, és nem is leszek. Ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette az egy szem gyerekét. Krisztián minden percben itt van velem, érzem a jelenlétét”– mondta a Blikknek a gyászoló édesanya.

Berki Krisztián halálának körülményeit még mindig vizsgálják

Berki Krisztián halálának körülményeit még mindig vizsgálják

Mazsi még nem akarja elárulni Krisztián halálának okát

Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért… ”– sóhajtott Berki Krisztián édesanyja. – Pedig szeretném tudni, mi volt a konkrét kiváltó oka a fiam tragédiájának, de még nekem se árulta el senki.

Az édesanya találkozott Mazsiékkal, amikor Budapesten járt, de akkor sem tudott meg többet.

„Néhány napot Budapesten töltöttem, találkoztam velük is. Natival is sokat játszottunk, tündéri lány, de az édesapját egyikünk sem hozta szóba, túl fájdalmas lett volna. Azt hittem, egy kicsit megkönnyebbülten térek haza, de sajnos nem így lett, ha lehet, még rosszabbul vagyok. A képek, a helyszín, a gyerekek mind-mind Krisztiánra emlékeztetnek. Az, hogy nincs többé, felfoghatatlan fájdalom egy édesanyának’ – tette hozzá.

Berki Krisztián május 6-án hunyt el IX. kerületi otthona teraszán. A tragédiával kapcsolatban a rendőrség csak annyit közölt, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ám a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok miatt vizsgálat indult.