Berki Mazsi frissen megosztott fotója eléggé felkavarta az állóvizet, és tulajdonképpen a követői ízekre szedték az anyukát. A kommentek között volt olyan, aki szerint Mazsinak fogalma sincs arról, hogy miért nehéz az anyaság, de volt olyan is, aki szerint Berki Krisztiánnal hazudnak a gyerekük születéséről.

Mazsi egyébként egy nagyon aranyos képpel ünnepelte a gyereke születését.

„1 hónapja, hogy megszülettél. A világ legcsodálatosabb ajándékát kaptam tőled kislányom, Anya lettem. A legszebb, de legfelelősségteljesebb feladatot kaptam tőled az életem hátralévő részére, amiért örökre hálás leszek Neked! ” – kezdte az anyuka a képhez csatolt monológját.

„Az anyaság nehéz. Ez nem titok. De senki sem mondja el neked, hogy az anyává válás legnehezebb része nem a babádról szól. Rólad és az új szerepedről szól: megtartani a kapcsolataidat, irányítani a hormonjaidat, megtanulni szeretni az új testedet, küzdeni a félelmeiddel, rágódni a döntéseiden és a botlásaidon, alváshiánnyal működni és gondoskodni egy pici lényről, mindezt miközben próbálod kitalálni, hogy Te ki is vagy most ebben a hatalmas változásban” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Rossz társ

Volt, aki arra célzott, hogy Berki Krisztián nem a megfelelő társ a gyerekneveléséhez.

„Mindez hidd el sokkal könnyebb, ha egy igazán szerető őszinte társ van melletted… Kitartás, Mazsi eljön a Te időd is”.

Hazudoznának?

Voltak, akik Berki Emma Katerina születésével kapcsolatban gyanítanak valamilyen turpisságot.

„Ne haragudj a kérdésért, de a fizetős live szerint 5-én éjfél után pár perccel született. Akkor most már bevalljátok, hogy vágott videót osztottatok meg „live” címmel megnevezve ?” – írta egy kommentelő, aki nem volt egyedül a véleménnyel.

„Lényegtelen sajnos, hogy mit írnak. A live szerint nem akkor született. De a liveból azt is tudjuk, hogy egyrészt a CTG, ami elvileg live volt, november 3. Annyi volt, illetve hogy nov. 4-én született hajnalban. :)” – írta egy másikuk.

Titkolóznak

Mostanában felreppent a hír, hogy szétmentek, ami többek szerint is nagyon kellemetlen szituáció lenne. Először is mivel titkolják másodszor pedig mivel mindössze egy hónapja született meg közös gyermekük.

”Ha külön is mentek Krisztiánnal nem értem miért kell titkolózni róla.. amúgy meg elég szégyen hogy 1 hónapja szült és már szét mentek, ha tényleg igaz..„ – közölte egy nő.

Mazsi nem is tudhatja, milyen az anyaság

„Te jó ég… Egy hónapja vagy „anya”!!!! Fogalmad nincs róla még , hogy mit jelent!!! Majd 20 év múlva oszd meg a tapasztalataidat… Köszikeeee” – mondta el véleményét egy anyuka.