RETRO RÁDIÓ

Berki Krisztián rögös életútja





Az egész országot megrázta Berki Krisztián pénteken bekövetkezett hirtelen halála. Az egykori labdarúgó 41 éves volt és két kislányt hagyott hátra. Mindig úgy tett, mintha semmi nem zaklatná fel, de valójában élete tele volt fájdalommal és keserűséggel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.09.
gyász

Berki Krisztián igen ellentmondásos figura volt. Az egyik legnagyobb magyar celeb volt, akit sokan nem szerettek, elítéltek, de mégis mindenkit érdekelt, mikor, mit tesz vagy mondd.

Nehéz gyerekkor

Berki Krisztián őszintén vallott szomorú gyerekkoráról Hajdú Péternek. Az izomceleb elmondása szerint soha senki nem dicsérte meg, még akkor sem, mikor 27 évesen vezérigazgató lett. Anyukája soha nem csinált neki szendvicset és nem mosott rá. Édesapját szerette, de nem volt igazán részese életének. Elmondása szerint, ha több szeretetet kapott volna, akkor pozitívabb irányba változik az élete.

„Nem lettem volna mondjuk az elmúlt 10 évben bunkó paraszt. Féltem a csalódástól. Már nem félek, már nem érdekel ki mit mond, de amit ígérek, azt megteszem a gyerekemnek meg a feleségemnek” – vallotta be könnyekkel küszködve a családapa.

Nem volt felhőtlen gyerekkora Fotó: Life TV

Elkerülték a sportsikerek

Krisztián összesen négy NBI-es meccsen játszott labdarúgókapusként a Siófok és a Diósgyőr színeiben. Egy évig a Fradi tagja volt, azonban egyszer sem lépett pályára, végül sérülés miatt visszavonult, de nem tűnt el a szívéhez közelálló csapatból, ugyanis három évig a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója volt. A sport ezek után is fontos szerepet játszott az életében, rendszeresen edzett és igyekezett formában tartani magát.

Focistaként elkerülték a nagy sikerek Fotó: FTC.hu

Kaotikus magánélet

Berki szerelmi élete sokszor volt a bulvárlapok címlapján. Kereste a boldogságot Oszter Alexandra, Kapócs Zsóka, Polgár Krisztina, Sónyák Szilvi, valamint Szabó Zsófi oldalán is. Végül feleségül vette Hódi Pamelát, aki megajándékozta őt egy kislánnyal, Natasa Zselykével.

Házasságuk azonban zátonyra futott és különváltak útjaik. Később Katona Renátát, Mazsit vette feleségül, és fél évvel ezelőtt megszületett közös kislányuk, Emma. Berki akkor úgy érezte egészen idáig nem értett igazán a nők nyelvén, de Mazsinál mindent jól akart csinálni.

„Sosem teljesítettem a nők álmát, hanem megvettem dolgokat. A legnagyobb hiba volt. Mazsinak lesem az összes gondolatát és megpróbálom teljesíteni, és ő boldog, és igazából nem vágyik semmire, csak arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt” – vallotta be korábban Krisztián, aki hozzátette, hogy Natit sem ajándékokkal szeretné elhalmozni, hanem inkább szeretetét mutatja ki. Azonban Mazsival való házassága is válságba került, ahogy a felség fogalmazott, »hullámzó volt a kapcsolatuk«”.

Vágyott a szeretetre Fotó: Instagram

A celebvilág szinte egy emberként gyászolja Berki Krisztiánt

Krisztián váratlan halálhírére rengeteg híresség kifejezte gyászát és együttérzését a családdal. Természetesen felesége és volt felesége is írtak gyászukról.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. [...] Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. [...] Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” – búcsúzott felesége.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián –Apucus. [...] – írta volt felesége Pamela.

„Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!” – írta posztjában Schobert Norbert.

„Nem tudom elhinni! Nincsenek szavak… Nyugodj békében, Krisztián! Őszinte részvétem a családnak!” – emlékezett meg Gáspár Laci.

„[...] Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány” – üzente Hajdú Péter, aki posztjában kiállt barátja mellett és mélyen elítélte a még ilyenkor is rosszindulatú embereket.

Vujity Tvrtko nem értett egyet Berki életvitelével, ennek ellenére gyászolja a celebet.

„Értékrendje ugyan a lehető legmesszebb állt tőlem, ám vannak pillanatok, amikor semmi más nem számít, csak az emberi élet, amely pótolhatatlan. Nagylánya és nemrég született kisgyermeke édesapa nélkül maradt, ez pedig szavakkal leírhatatlan, hatalmas tragédia nekik, és a szeretteinek. Tragédia, pontosan úgy, ahogy egy 41 éves fiatalember fájdalmasan korai halála is. Sok erőt kívánok és remélek a gyászolóknak! Isten nyugosztalja Berki Krisztiánt” – írta.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás