RETRO RÁDIÓ

Igazi csoda! Megható őszinteséggel mesélt Berki Krisztián és Mazsi a születendő gyermekükről





Egymásba kapaszkodva élték túl magzataik elvesztését, majd amikor nem várták: csoda történt. Örömüket, hogy Mazsi áldott állapotba került, a Borssal is megosztotta a Berki-házaspár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.16.
igazi csoda

Nők ezreinek adhat reményt és erőt a volt Fradi-vezér és bájos neje, Mazsi története, akik először a hot! magazinban meséltek földöntúli örömükről, hogy babájuk lesz. Az út azonban göröngyös volt a boldogságig, a házaspár ugyanis régóta szerette volna megpecsételni szerelmét egy közös babával, ám vágyuk egy ideig elérhetetlennek tűnt. Kétszeri sikertelen lombikprogram után Mazsi teljesen összeomlott, s úgy érezte, élete legnagyobb álma egyre távolabb kerül tőle.

Semmi és senki nem tudott nagyobb támaszt nyújtani nekem a csalódásoknál, mint Krisztián. Egymás kezét szorítva vészeltük át a rossz periódust. S bár ő sosem gondolta, hogy nem fog összejönni a baba, nekem eljött a pont, amikor egy picit elengedtem a gyerekkérdést – kezdte mesélni a Borsnak Mazsi, aki mostanra úgy érzi, pont az segítette őt a várandóssághoz, hogy nem görcsölt rá, s egy idő után rábízta magát a sorsra. A csoda pedig ezután nem sokáig váratott magára, s egy meghitt együttlétből végül természetes úton megfogant a gyermekük, akit Mazsi immáron három hónapja hord a szíve alatt.

(Fotó: HOT! Magazin)

Pontosan tudtam, éreztem, amikor megfogant a gyermekünk. Mondtam is Mazsinak, hogy „ne aggódj Kicsikém, most estél teherbe!”. És így is lett. Mert nem gyereket csináltam, hanem szerelmeskedtem a feleségemmel – vette át a szót Berki, aki szerint bármennyire is akarnak egy babát, az úgyis csak akkor érkezik, amikor ő akar.

Mazsi a Borsnak elárulta: mindig is szeretett volna anyuka lenni, s gondos nővérként egész kiskorától érzi, hogy különleges érzéke van a gyerekekhez, ami férje számára is hamar egyértelművé vált.

Először azt hittem, micsoda üzletasszonyt fogtam ki, aztán amikor megtapasztaltam, hogy viszonyul a kislányomhoz, már inkább anyatípusnak láttam, majd rájöttem, hogy igazából Mazsi egy angyal. Mert olyan szeretetre, törődésre, amit ő ad a gyerekeknek, a szeretteinek, egyáltalán a embereknek, arra csak egy angyal képes – mondta a boldog kispapa, aki – macsóság ide vagy oda – mintha kicsit el is érzékenyült volna mondandója közben. A házaspár örömét csak tetőzi, hogy a kis Natival is madarat lehet fogatni, olyan boldog, hogy édesapja részéről is kistestvére érkezik.

– A kicsik sok mindent megéreznek, úgyhogy meg sem lepődtünk, amikor Nati a nagy hírnél azt mondta, ő már tudta, hogy ott van a pocakomban a testvére – emlékezett életük egyik legboldogabb napjára, február 15-ére a kismama.





Ezeket olvastad már?
Szemtanúk állítják: VV Virág a villamoson balhézott

Szemtanúk állítják: VV Virág a villamoson balhézott

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás