41 éves korában, péntek hunyt el Berki Krisztián. Egyre több részlet lát napvilágot halálának körülményeit illetően. Lakásukból napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki,de az is kiderült, hogy kislánya talált rá holttestére. A hazai sztárvilág mély fájdalmat érez a haláleset kapcsán, megindító sorokkal búcsúzott Rubint Réka is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

„Néhány héttel ezelőtt a szentendrei uszodában boldogan mesélted a MEXICOI élményeiteket és arról álmodoztál, hogy ott fogsz élni a családodda … azt mondtad: Ott, ahol nyugalom, béke és mindig jókedv van … ahol senki nem bánt …!
Tele voltál energiával és tervekkel! Igazi RÁK! Hatalmas szívvel! Aki igazán ismert, az pontosan tudja!

„Úgy érzem, hogy én még nem voltam boldog” – mondta utolsó interjújában Berki Krisztián, amit a TV2-nek adott. Akkoriban pszichológushoz is járt. Szerette volna „rendbe tenni önmagát és a családjával való viszonyát.” Azt mondta, szembe akart nézni önmagával. „Egy magabiztos csávó vagyok, aki tele van kiskori sérelmekkel, viszont pontosan tudom azt, hogy nekem nincs időm szenvedni… …Ha van egy probléma, én a lehető legjobb megoldást megtalálom azonnal… … A sikerességem kulcsa is ebben rejlik” – mondta a bulvársztár, akitől kollégái személyes emlékek felidézésével búcsúztak. Czippán Anett elárulta, hogy sokkot kapott, amikor megtudta, Berki lesz a műsorvezető társa, aztán meglepődött, hogy mennyire működött köztük a kémia. Demcsák Zsuzsa is úgy emlékszik rá, mint egy izgalmas, kikerülhetetlen jelenségre. Ambrus Attilát sokkolta Berki halálhíre. Legutóbbi találkozásukon vitáztak, máig sajnálja, hogy ez volt utolsó beszélgetésük.

Egy elhunythoz közelállóktól tudta meg a Ripost, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek éjszaka. Lapinformációk szerint végzetes adag kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, feltételezhetően emiatt állt meg Krisztián szíve. Berki Krisztián felesége összeomlott. Mazsi sokkos állapotban szólalt meg a tragédia reggelén. „Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.”