RETRO RÁDIÓ

Bejött a sztároknak a mozaikcsalád





Nemrég született meg Orlando Bloom és Katy Perry első közös gyereke, Daisy, a színész exe, Miranda Kerr pedig az elsők között gratulált a párnak. Orlandonak és Mirandának van már egy közös gyereke, Flynn, és nagyon úgy tűnik, hogy náluk mintaszerűen működik a szakítás utáni kapcsolattartás, pedig mindketten új családot is alapítottak már. A Metropol összeszedte a sztárokat, akiknek nagyszerűen bejött a mozaikcsalád.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.22.
válás után

Orlando Bloom és Katy Perry

Fotó: Getty ImagesA színész és az énekesnő nem is lehetnének boldogabbak, hisz a kis Daisy néhány napja jött világra, és úgy tűnik, Orlando Bloom exe is megbékélt a helyzettel, hisz az elsők között gratulált a párnak. „Annyira örülök nektek srácok. Alig várom, hogy találkozhassak vele!” - írta közösségi oldalára Miranda Kerr, akinek a színésztől született egy kisfia, a ma 9 éves Flynn. A szupermodell egyébként szintén boldog mozaikcsaládban él a snapchat-milliárdos Evan Speigellel, akitől két kisfia született.

Fotó: Getty Images

Dwayne Johnson és Lauren Hashian

A Szikla 2007 óta él a gyönyörű Laurennel és két kislányuk született, az ötéves Jasmine és a hároméves Tia. Dwayne korábbi házasságából Dany Garciaval is született egy lánya, Simone, aki már 19 éves. A volt házasok legendásan jó viszonyt ápolnak, közös produkciós cégük van és rendszeresen szerveznek együtt is programokat.

Jason Momoa és Lisa Bonet

Bár az asszony 12 évvel idősebb a híres színésznél, kapcsolatuk 15 éve töretlenül boldog. Két gyerekük született, a 13 éves Lola és a 12 éves Nakoa-Wolf, Lisának pedig volt férjétől, Lenny Kravitztől is van egy lánya, a 31 éves Zoe Kravitz, akit Jason rajongásig szeret, Zoe pedig csak „papamacinak” hívja Momoát. Az Aquaman sztárja és Kravitz is jóban vannak, időről időre találkoznak is, sőt, még egymáshoz illő gyűrűt is viselnek.

Bruce Willis és Emma Hemming

Fotó: Instagram

Az akcióhős és gyönyörű modell felesége 2007-ben szerettek egymásba, azóta pedig két kislányuk született, Mabel és Evelyn. Willis 2000-ben vált el Demi Moore-tól, akitől 3 lánya született: Rumer, Scout és Tallulah. Nem csak az öt lány imádja egymást, de a volt házasok is jóban maradtak, ráadásul Demi és Emma is remekül kijönnek egymással, együtt töltik a családi ünnepeket, sőt a karantén egy részét Willis volt feleségével és lányaival töltötte, Emma pedig a két kicsivel csatlakozott volna hozzájuk, ám kisebbik lányuk a játszótéren talált egy injekciós tűt, amit magába szúrt, így orvoshoz kellett vinni, addigra pedig életbe léptek az utazási korlátozások.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Fotó: Instagram

Az egykori baseball-játékos és az énekes-színésznő 2017-ben ismerkedtek meg, azóta pedig elválaszthatatlanok. Négy gyerekük van, J-Lo ikrei, akik Marc Anthony-tól születtek, a 12 éves ikrek, Max és Emme, Rodrigueznek pedig korábbi kapcsolatából született két lánya, a 15 éves Natasha és a 12 éves Ella. Marc Anthony olyannyira áldását adta gyerekei anyjának új kapcsolatára, hogy még egy videoklipben is feldolgozta a nagy találkozásukat.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás