RETRO RÁDIÓ

Bánsági Ildikó: Nagyon rossz nem tartozni sehová, senkihez





„Most egy kicsit ez van: a magánéletben és a pályán is egyedül vagyok” – fogalmazott a Ripost7-nek Bánsági Ildikó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.30.
egyedüllét

Bánsági Ildikó a Ripost7-nek mondta el, hogy egyik nagy szenvedélye a búvárkodás, amiről a világjárvány miatt kénytelen lemondani. Azt mondja, a sok rossz mellett azonban van némi előnye is a pandémiának. Például most van idő arra, hogy olyan kollégákkal, barátokkal beszélgessen, akikkel már jó ideje nem.

„Telik az idő… Mint a gyorsvonat, szembejönnek mondatok, helyzetek. Majd meglátja egyszer, ha öregszik, hogy ez milyen érdekes. Ilyenkor meg kell nyugtatnia az embernek magát, és meg kell bocsátani magunknak, akkor is, ha utólag másképp gondoljuk. Az ember igenis, botlik. Elvesztegeti például az időt, hogy azokkal beszélgessen, akikkel érdemes. Most elkezdtük keresni egymást azokkal a színészkollégákkal, akikkel elszakadtunk egymástól. Venczel Verával jót beszélgettem, nemrég felhívott Halász Judit is... Ilyenkor jut az ember eszébe, hogy jé, vannak emberek, akikkel tizenöt éve nem beszéltem! Régen mindenki találkozott mindenkivel.

„Most a magánéletben és a pályán is egyedül vagyok” (Fotó: MTI)

Most mindenki rohan, de a járvány előnye, hogy van idő, és újra tudunk beszélgetni” – mesélte a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki kijelentésünkre, miszerint mindent elért az életben, a következőt válaszolta:

„Megpróbálom ezt én is így gondolni… Nagyon rossz nem tartozni sehová se és senkihez se. Most egy kicsit ez van: a magánéletben és a pályán is egyedül vagyok. Nincsen apám, se anyám, se istenem, se hazám...” – fogalmazott nevetve. „Valahogy légüres térbe kerültem. Olyan vagyok, mint egy szappanbuborék, amit fúj a szél. Pedig nem csináltam rosszul. Persze az érzés megmarad, hogy a fenébe is, miért? Miért kell ennek így lennie? De akkor is meg kell lépnünk a helyesnek tartott lépéseinket. Semmi nem ment meg, csak ha bizonyos döntési pontokon jól cselekedtem. De ezt majd a jóisten ítéli meg” – fogalmazott Bánsági Ildikó.

A kedden megjelenő Ripost7-ben a teljes interjút is elolvashatod, amiben Bánsági Ildikó többek között a magánéletéről, a családjáról és arról is beszélt, mivel foglalatoskodott a pandémia alatt.





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás