RETRO RÁDIÓ

Balázs Péter: Beadatom a koronavírus elleni vakcinát





A Szolnoki Szigligeti Színház igazgatójához költözött a lánya, aki mindenben segít nekik a pandémia alatt.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.02.04.
döntés

Rettenetesen várja, hogy megkaphassa a koronavírus-elleni vakcinát Balázs Péter. A legendás Kossuth-díjas színész, színházigazgató közel egy éve, hogy szinte nem látta szeretett unokáit, Domit, Félixet,Vilit és Fülöpöt, hiszen a pandémia alatt a család elsődleges dolgának érzi, hogy a sztárt és szeretett nejét, Csilla asszonyt óvják a fertőzéstől.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Telefonon tartjuk a kapcsolatot, mert a fiamék nem akarják veszélyeztetni az egészségünket. Nagyon hiányoznak az unokáim, de legalább a modern technika vívmányaival tudunk kommunikálni egymással. Hallhatom és láthatom, merre tart az életük. A lányunk, Bianka velünk él, így ő nagyon sokat segít nekünk, bevásárol és levesz minden terhet a vállunkról. Nagyszerű ember! Most megpróbáljuk átvészelni ezt az időszakot, de nagyon várom már a vakcinát, amit mindenképpen beadatok, amint lehet” – fogalmazott a művész.

Utolsó rendezésére készül

A közelmúltban jelentette be a 77 éves legenda, hogy hosszú idő után, idén június 30-án lejár az igazgatói megbiztatása a Szolnoki Szigligeti Színháznál. A Kossuth-díjas színművész önszántából nem indult a teátrum vezetői posztjáért, dacára annak, hogy munkásságával felvirágoztatta és az ország legizgalmasabb vidéki színházává tette az intézményt.

Fotó: MTI

- Vidéki színésznek lenni és ott 'küzdeni' a végeken egy nagyszerű dolog. A társulatomat nagyon szeretem, emberileg és szakmailag is minden tiszteletem az övék. Rengeteg szép évet töltöttünk együtt, tizennégy év hosszú idő, pláne vezetőként. Amikor egy színész először pályázik egy színházra, nem is tudja elképzelni, mennyi olyan feladatot kell elvégezni, ami nem a hivatásunkhoz tartozik. Én ezt éveken át szerettem csinálni, de most úgy érzem, itt az ideje, hogy más kapjon lehetőséget ezen a téren – mondta el a Metropolnak Balázs Péter, aki igazgatóként az utolsó rendezésére készül; a Déryné ifjasszony című darabot viszi színpadra idén, amit március 26-tól online mutatnak be a közönségnek.





Ezeket olvastad már?
Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás