„Az lenne a legjobb, ha Mary békén hagyna” – elfajultak az indulatok Nótár Mary és kiadója között





Az énekesnő pere a kiadójával úgy tűnt, a vége felé közeledik, ám most elszabadultak a kedélyek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.10.
bíróság

Nótár Mary volt lemezkiadójának tulajdonosai úgy döntöttek, hogy nem elégszenek meg az ítélettel, és a legfelsőbb bírósághoz fordulnak – írja a Blikk.

Az énekesnő pere a kiadójával úgy tűnt, a vége felé közeledik, ám most elszabadultak a kedélyek – Fotó: Bors/BS

A Metropol már korábban is beszámolt róla, hogy Mary és korábbi lemezkiadója, a Skyforce már több mint 5 éve harcol egymással. A teljesen elfajult vita miatt pereskedés indult, többek közt a bevételkiesés miatt, de a személyi szabadság korlátozásáról és igazolt veszteség miatti kártérítésről is szó volt a tárgyalások során.

Lakatosné Száva Rita, a kiadó tulajdonosa mesél arról, hogy mennyire csalódott, és hogy mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsák az igazukat.

„Első fokon nekünk adott igazat a bíróság, másodfokon azonban vesztettünk, mert a tárgyalás során bizonyos tényezőket figyelmen kívül hagytak. Jogkövető polgárok vagyunk, természetesen kifizetjük a perköltségeket, ha szükséges, de az ítélet végrehajtásának felfüggesztését kérjük, és eszünk ágában sincs feladni. Képtelenek lennénk továbblépni úgy, hogy nem tettünk meg mindent. Engem már csak a néhai drága férjem iránti tisztelet is arra sarkall, hogy küzdjek, hisz az egész pereskedést ő indította el. Mary száját szörnyű dolgok hagyták el, attól elkezdve, hogy mi bántottuk és fogva tartottuk. Lányomként szerettem, gondját viseltem, most meg rágalmaz, ráadásul a médiában. Mindennek elhord minket, kénytelen vagyok megvédeni magunkat” – öntötte ki a szívét a magazinnak Nótár Mary volt kiadójának a tulajdonosa, aki azt is elárulta, hogy rengeteg támadás éri ez ügyben, sokan odáig mennek, hogy mocskolódó üzeneteket küldenek neki, de azért a bizalma nem ingott meg mások iránt, hisz rengetegen támogatják.

„Megyünk előre! Az lenne a legjobb, ha Mary békén hagyna, sőt még a nevünket is elfelejtené. Kívánom neki, hogy találja meg a boldogságát, és magunknak, hogyha egyszer ez az ügy lezárul és összefutunk az utcán, akkor tudjunk egymásnak köszönni, majd továbbsétálni harag nélkül” – zárta le a gondolatait bizakodva.





Ezeket olvastad már?
„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás