RETRO RÁDIÓ

„Az indulatok vezéreltek” – G.w.M bevallotta, ezért esett úgy neki gyermekei anyjának





G.w.M, polgári nevén Varga Márk a média középpontjában áll, azóta, hogy év eleje óta nyilvánosságra hozták Kulcsár Edinával, hogy egy párt alkotnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.11.
interjú

G.w.M és Nagy Melanie hét évet töltöttek együtt, kapcsolatukból két gyermek született, az ötéves Melanie és a másfél éves Márk. Kapcsolatuk azonban nem a legszebben ért véget. Mint ismert, a rapper szívét újra elrabolták, nem más, mint Kulcsár Edina. Az új párkapcsolat felrobbantotta az internetet, szó szerint a csapból is ők folytak, a pár kapott hideget-meleget. A szerelmi háromszögbe (G.w.M, Kulcsár Edina, Szabó András Csuti) egy bizonyos idő után az énekes felesége, Nagy Melanie is bekerült.

Az elmúlt napokban eldurvultak az indulatok G.w.M és Melanie között

A legutolsó vita pár napja robbant ki közöttük, amikor a rapper, G.w.M a következő formában fejezte ki véleményét gyermekei anyjáról:

Előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt vagy kamera nélkül viselkedsz. Szégyen, gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelki állapotát. Szeretném, ha észhez térnél és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd” – fogalmazta meg bejegyzésében Márk.

Fotó: TV2

Hétfő reggel G.w.M, a TV2 Mokka című műsorában élő egyenes adásban beszélt a napokban nagy port kavaró vitáról, ami közte és gyermekei anyja között alakult ki.

Amikor megvolt a kiírásom, utána másnap a kislányom már velem aludt. Kifelé hiába volt ez drasztikus, belül meghozta a hatását. Erős volt, amit írtam, de én is apuka vagyok, nagyon elkeseredett apuka. Az indulatok vezéreltek. Bizonyos részét megbántam, olyan habitusú ember vagyok, aki később elgondolkodik azon, hogy el kellett volna számolnom százig. Viszont egy bizonyos részét nem tudom bánni semmiképp, mert másnap nálam aludtak a gyerekek és egy jobb viszony indult el” – mondta G.w.M a Mokkában.

Az énekes azt is elmondta a két műsorvezetőnek, hogy a helyzet merőben javult, sőt azóta már a gyerekeit is többet látja, ezért is igyekeznek exével normális körülmények között beszélgetni.

Hozzátette: Nem tudok kiigazodni rajta. Ezt majd biztos elmondja valahogy vagy valamikor, én nem tudok az ő nevében beszélni. Tényleg sajnálom azokat a jelzőket, amiket írtam rá, de ez is én voltam.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás