RETRO RÁDIÓ

Aurelio élő videóval jelentkezett, de még mindig nem árulja el, hogy pontosan mikor megy a rácsok mögé





A valóságshow sztár elvileg pénzért akarja közvetíteni, amikor börtönbe vonul, de egyelőre csak egy élő videót tett közzé közösségi oldalán azoknak, akik fizettek neki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.16.
rejtett félelem

Aurelio élő videójáért 1990 forintot kellett fizetni. 242 követője van az élőre létrehozott zárt Instagram-oldalnak, így az összeg valamivel kevesebb, mint félmillió forint, de élőben nagyjából 135-en nézték. A videó visszanézhető, tehát lesz még belőle bevétele, feltölti az IGTV-re. A pénz felét az alapítványnak adja, a felét elteszi - írja a Blikk.

A fizetős élő videót ráadásul még csak nem is a börtön előtt készítette, hiszen mint mondta, a BV nem szereti, ha élőzgetnek a környékükön.

„Gyerekek, tényleg nem vagyok megtörve, január harmadika óta nem ittam, egyszer voltam fellépni, tudatosan hízlaltam fel magam, nehogy spagetti kezekkel menjek be. Ha úgy néznék ki, mint Pumped Gabi, félmeztelenül mennék be a sittre. Matek képletekben gyenge vagyok, de itt nem tudok az lenni” – monta Aurelio az élő videóban.

Pumped Gabo barátja a „szakítós rózsa bizniszt” viszi helyette, amíg ő a börtönben lesz Fotó: Facebook

Nagyon búcsúzkodik, ezért bármelyik pillanatban mennie kell

Aurelio a barátaitól egy buli keretében már elbúcsúzott, a napokban pedig már a közösségi oldalán megosztott tartalmakban is utolsó vacsorát és utolsó napokat emleget. Tegnap pedig egy a Blikknek adott interjúban beszélt arról, hogy mindent elrendezett és készen áll a börtönre.

Az egykori VV-győztes szerint - akit 3 és fél év börtönbüntetésre ítéltek emberrablás és drogügyletek miatt - az édesapja elvesztése volt élete mélypontja, mégis tart attól, hogy mi vár rá a következő években.

Életemben nem izgultam még ennyire. A bezártságtól félek, ráadásul egy piperkőc embernek gondolom magam, ami sokaknál kiveri a biztosítékot – vallotta a ma harmincegyéves férfi, aki az utolsó szabad napján fodrászhoz is elment, ugyanakkor vannak túlélési tapasztalatai korábbról. Túléltem már 17 nap Afrikát, ahol bogarakat, skorpiókat meg csótányt kellett, hogy egyek, nem kell engem félteni. A villában pedig kitapasztaltam milyen bezárva lenni. Úgy fogom pörgetni az időt, hogy végeztem egy villával, jöhet a következő” - mondta az interjúban.

 

 





Ezeket olvastad már?
Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás