RETRO RÁDIÓ

Barátnője mindent elmondott: ez igaz az Aurelióról keringő álhírekből





36 nap után először érkeztek hírek az emberrablásért börtönbüntetésre ítélt valóság­show-győztesről. Aurelio barátnője elárulta: az internetes álhírek ellenére jól van, teljesen beilleszkedett, és már a könyvét írja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.26.
börtönsors

Egy olyan bejegyzés kering az interneten, amely szerint a február 16. óta börtönben lévő Aurelio Caversaccio 10 kilót fogyott és sok megpróbáltatásnak van kitéve. A poszt szerint mindennap belső-üregi motozáson is át kell esnie a kábítószeres előélete miatt.

A Bors megkereste a több mint három évre rács mögé került villasztár barátnőjét, aki korábban senkinek sem nyilatkozott. A párjáért aggódó nő cáfolta az elhangzottakat.

Álhírek keringenek az interneten a VV-győztesről
Fotó: Máté Krisztián (MK)
Ripost

„Csak velem beszél”

„Én is láttam ezeket a híreket terjedni mindenfelé”– kezdte Edit. – „Bátran kijelenthetem, hogy ez közel sem igaz. Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél” – biztosított mindenkit arról, hogy a villahős nem fogyott le veszélyesen 10 kilót, és nem tartanak neki napi rendszerességgel végbélmotozást.

„Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak” – nyilatkozta Edit.

Már összebarátkozott a többi fogvatartottal a bajai fenegyerek

„A börtönből hasznot húzok”

Nekem a sors most ezt a küldetést szánta” – mondta korábban Aurelio. – „Bemegyek a börtönbe, megírom az önéletrajzi könyvemet és ki fogom használni az elkövetkezendő három és fél évet arra, hogy jobb legyek. Ezek nem részegen kitalált történetek. Le akarom írni, hogyan jutottam a pokolból a mennybe és onnan vissza a pokolba. Remélem, hogy innen újra a mennybe mehetek” – nyilatkozta februárban a villasztár, aki három kapcsolattartót jelölt meg; édesanyját, Pumped Gabót és barátnőjét, Editet.

 

 





Ezeket olvastad már?
Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás