Saját bevallása szerint sokszorosan megbánta már, hogy határozott stílussal autóba ültette egy haverját, aki elcsent tőle 170 ezer forintot, hogy a pénzért elmenjenek, de a bírót nem hatotta meg, letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Búcsúbulin Aurelio

Aurelio több barátjával meghitt hangulatú fotót posztolt a hétvégén a Facebookon egy összejövetelről. A kép alá ezt írták: búcsúbuli. Logikus következtetés, hogy az egykori valóságshow-sztár utolsó szabad napjait szerették volna ily módon megörökíteni. A Bors megpróbálta elérni Aureliót, de tegnap nem vette fel a telefonját. Nem sokkal karácsony előtt azonban exkluzív interjút adott lapunknak. Akkor részletesen beszélt a börtönbüntetéssel kapcsolatos érzéseiről.

„Reménykedem, hogy Kecskemétre kell majd bevonulnom, vagy egy olyan városba, ahol sok barátom van. Persze a rácsok mögött is vannak haverjaim, de azért az ismeretségi köröm legnagyobb része természetesen szabad levegőt szív. Mindenfélével riogatnak, de őszintén szólva bízom benne, hogy az ismertebb emberekre az őrök is jobban vigyáznak. Nem hiszem, hogy betesznek a gyilkosok közé egy húszfős cellába. Nem áll a börtön érdekében, hogy valami bajom legyen, és én sem azért megyek oda, hogy a bajt keressem. Ha viszont kell, meg tudom magamat védeni” – mondta Aurelio, aki a tervei szerint új kényszerotthonába magával viszi majd a barátnőjétől kapott játék mackót.