RETRO RÁDIÓ

Árpa Attila szociopata, Tóth Andi pszichológushoz járt, BB Évi pszichiátriai kezelés alatt áll





A Metropol összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik mentális betegséggel küzdöttek vagy küzdenek még mindig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
betegség

A napokban Árpa Attila a Borsnak beszélt részletesen a mentális betegségéről. Mint kiderült, a színész súlyos személyiségzavarral küzd: nárcisztikus szociopata. Bevallása szerint az ilyen személyiségzavarban szenvedők igazi lelki manipulátorok, betegesen birtokolni vágyóak, és zseniálisan el tudják hitetni másokkal, hogy mindenben ők a hibásak. A színész szerint mentális rendellenességének felismerése, s annak elfogadása már egy óriási lépés volt, azonban a kezelés sikeressége szerinte nem rajta fog múlni.

Tóth Andi két évig járt pszichológushoz

Andi 15 évesen lett roppant rövid idő alatt országszerte ismert. Ekkor kezdtek jelentkezni nála a pánikrohamok, amiért végső elkeseredésében orvoshoz fordult.

„A pszichológus elég sok mindenre nyitotta fel a szemem, olyan mély sebekre, amikre eddig nem gondoltam, elástam mélyre. Javasolt már mindenki mindent, de aminek tényleg sikerült lenyugtatnia, az a sport” - fogalmazott.

Baby Gaby hat évig küzdött a pánikbetegségével

Az énekesnő betegsége akkor kezdődött, amikor elveszítette az édesanyját. Ez abban az időszakban volt, amikor leginkább pörgött a Baby Sisters.

„A pánikbetegség egy nagyon csúnya dolog az ember életében. Az esetek többségében depresszióval indul” - mondta korábban az énekesnő, aki 2010 óta tünetmentes.

BB Évi kezelés alatt áll

Évi elsőként nyerte meg a Big Brothert, az ország kedvence volt. Az ismertséggel azonban nem tudott mit kezdeni. Először a pénze egy részét herdálta el, végül teljesen összeomlott. Pszichiátriai kezelés alatt áll.

Mariah Carey sokáig titkolta a betegségét

2001-ben kezdődtek a bajok, amikor egy súlyos lelki és fizikai összeomlást követően megállapították nála a bipoláris zavarokat. Ennek ellenére csak a közelmúltban döntött úgy, hogy gyógyító kúráknak veti alá magát, ugyanis félt attól, hogy a betegség tönkreteheti a karrierjét.

Demi Lovato bipoláris személyiségzavarral küzd

Az énkesnő már 18 évesen bevonult egy rehabilitációs intézetbe. Nála a bipoláris zavar bulimiával párosult, ráadásul drogfüggő is lett. Most Demi arra használja a hírnevét, hogy felhívja a figyelmet a mentális zavarok komolyságára, és rendszeresen tart előadásokat a témában, hogy mennyire fontos önmagunk elfogadása.





Ezeket olvastad már?
Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás