RETRO RÁDIÓ

Robbant a botrány a királyi családban! Szexuálisan zaklatott egy tinit András herceg - Videó!





A 61 éves férfit szexuális zaklatással vádolják, miután egy korábbi áldozata most nyilvánosság elé állt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.10.
dráma

Brutális botrányba keveredett András yorki herceg, aki állítólag szexuálisan zaklatott egy 17 éves lányt. Virginia Giuffre most tett feljelentést, miután még tinédzser korában zaklatta őt a most 61 éves férfi. A vád szerint András herceg két különböző alkalommal is kihasználta a fiatal lányt.

Az amerikai törvények alapján az ügy 10 év után elévülne, így az áldozat úgy döntött, hogy nem várja ki, hogy ez megtörténjen, így nyilvánosság elé állt a történtével - írja a The Mirror.

„Ha most nem teszi meg, akkor ”megengedi„ hogy ne vonják felelősségre a herceget a tetteiért” - nyilatkozta David Boies, Virginia ügyvédje. Szerinte a már kétgyermekes anyuka célul tűzte ki, hogy ne engedje meg a herceg számára, hogy büntetlenül megússza a tetteit.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a lány állításai szerint a történtek egyik főszereplője Jeffre Epstein. A férfi, illetve az ő női ismerőse Ghislaine Maxwell nagy részben közre játszottak a lejátszódó eseményekben, hiszen az állítások alapján ők intézték el, hogy a herceg különleges bánás módot kaphasson.

„A találkozás során Maxwell utasította az akkor még 17 éves felperest és egy másik áldozatot, hogy üljenek András herceg ölébe, miközben András herceg többször is fogdosta őket. András herceg New York -i látogatása során arra kényszerítette a kamaszt, hogy szexuális cselekményeket folytassanak” - áll a keresetben, amit benyújtottak a királyi család tagja ellen - „Egy másik alkalommal Jeffre Epstein privát szigetén bántalmazta szexuálisan a lányt.„

Az áldozat ügyvédje azt állítja, hogy a lány félt a haláltól és a fizikai bántalmazástól, ezért engedelmeskedett Epstein és Maxwell utasításainak.

„András herceget felelősségre kell vonni azért, amit velem tett. Még a gazdagok és befolyásosak sem mentesülhetnek a felelősség alól” - áll Virginia nyilatkozatában. A nő jelenleg Ausztráliában él és kártérítést követel.

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein egy amerikai üzletember, akit szexuális bűncselekedetei miatt el is ítéltek. Még 2019-ben került előzetes letartóztatásba emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával, majd ez év augusztusában holtan találták a börtöncellájában.





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás