Már június elején jogerőssé vált, hogy Amber Heardnak 15 millió dolláros kártérítést kell fizetnie Johnny Deppnek. Ugyanakkor Heardnek is igazat adtak ellenkeresetének bizonyos pontjaiban, így ő kétmillió dolláros kártérítésre számíthat.

Heard újratárgyalást követelt és ügyvédje ki is jelentette, biztosan nem fizeti ki a kártérítést annál is inkább, mert nem is tudja. A beadványban arra hivatkoznak, hogy az egyik esküdt az édesapja helyett vett részt a tárgyaláson. Ezt azonban most visszautasította a virginiai bíróság a BBC információja szerint, mert ez szerintük nem elég ok az újratárgyalásra, hiszen nem szándékos visszaélés történt, hanem csak adminisztrációs hiba. Az esküdteket átvilágították és nem merült fel összeférhetetlenség. Végigülték a pert és végül így hoztak döntést.

Amber Heard teljesen kiakadt, kész katasztrófa lett az élete (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)

Amber Heard teljesen kiakadt, kész katasztrófa lett az élete (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)

Amber Heardot az ág is húzza

Az Aquamen 2 forgalmazója úgy döntött, hogy csak kisebb szerepet ad a színésznőnek. Az eddig felvett jeleneteit törlik, már keresik is az új színésznőt az újraforgatásukra. Az érintett jeleneteket újra leforgatják majd egy másik színésznővel, amelyre már a szereplőválogatás is megkezdődött. A rajongók legszívesebben a Trónok harca sztárját, Emilia Clarke-ot látnák az új Meraként.

Ha ez nem lenne elég, az is kiderült, hogy az FBI is segítheti azt a nyomozást, amely Heard ellen indult Ausztráliában. Azért repült akkor az országba, mert Johnny Depp ott forgatta A Karib-tenger kalózai 5. részét. Két yorkshire terrierjüket is magával vitte, ám mivel a megérkezésekor nem jelentette be hivatalosan a Pistol és Boo névre hallgató ebeket, ezzel megsértette Ausztrália szigorú karantén- és biobiztonsági törvényeit.