Alekosz és Baukó Éva viszonya az utóbbi időben megromlott. Minden azzal kezdődött, hogy a férfi 100 ezer forintot kért kölcsön a bombázótól, ám azt határidőre nem adta vissza. Bosszúból a modell kiposztolta Facebook-oldalára, hogy Alekosz tartozik neki, és ráadásul még önkényuralmi jelképekről is rendszeresen küldözget neki képeket.

A botrányhős nőcsábásznak sem kellett több, úgy érezte úriemberi mivoltát megsértette ezzel Éva, és beperelte őt becsületsértésért és rágalmazásért, amelynek a tárgyalása hétfőn kezdődött meg.

Most viszont úgy tűnik, közelítenek a lezáráshoz, Alekosz ugyanis pénteken az alábbi szöveget posztolta egy közös képükhöz:

„Szép napot mindenkinek!
Hoztam egy döntést.
Baukó Éva álláspontjától teljesen függetlenül, arra a következtetésre jutottam, bármekkora csalódást okozok a sajtó képviselőinek és az ügyvédeknek, mai nappal visszavonom a keresetet Évával szemben, elállok ettől a gyalázatpertől.
Magam vetek véget a Simicska Orbán háborúnak, és kívánom, hogy az igazi ellenségek is találják meg ugyanezt a megoldást. Szeretem Évát, a legjobban én ismerem őt, tudom mit miért cselekszik. 10 éve ismerem őt.
Azt is tudom, hogy nem mi vagyunk az ellenségek. Nem teszem ki őt ennek. Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őtsem.
Drága Éva! Bárhol, bármikor, bármiben számíthatsz rám. Tudom, nem vagy egyszerű, én sem vagyok az. Ebben a cudar világban, csak mi vagyunk tiszták. Éljünk boldogan! Barátod: Alekosz.
Való Világ 4.„

Szép napot mindenkinek!
Hoztam egy döntést.
▪️
Baukó Éva álláspontjától teljesen függetlenül, arra a következtetésre…

Posted by Nagy Alekosz on Friday, July 2, 2021