Az orosz Szputnyik V-t kapta a színésznő, aki az elmúlt időszak pozitívumát is megtalálta: sokkal több időt tudott együtt tölteni a családjával.

„Ezt soha nem fogjuk elfelejteni”

– Az első vakcina után semmilyen tünetem nem volt, a másodiknál egy kis hőemelkedés, végtagfájdalom és gyengeség jelentkezett, de 1-2 nap után teljesen jól voltam – kezdte a Borsnak Hűvösvölgyi Ildikó. – Nagyon örülök, hogy nemsokára munkakész leszek, mert hamarosan újra tanítanom és vizsgáztatnom kell a Táncművészeti Egyetemen. Jó lesz ismét dolgozni, mert hiányzik, és a színpadra is vágyom vissza. Szinkronizálni is gyakran hívnak, nem bánnám, ha többet mozoghatnék, de mindent a maga idejében – mondta mosolyogva a Kossuth-díjas színművésznő, majd hozzátette, mindenkiben nyomot hagy az elmúlt év.

Ezt soha nem fogjuk elfelejteni, mert egy ismeretlen, gonosz vírussal állunk szemben. Mégis hozott pozitív dolgokat is számomra, amit az eddigi rohanó éle­tem tempója miatt nem tudtam, például, hogy jó háziasszony vagyok. Főzök, mosok, takarítok és minden szerettemnek a gondját viselem. Nagy dolog, hogy sokkal több időt tudtam együtt lenni a férjemmel, mint azelőtt. Sajnálom a fiatalokat, nekik nagyon nehéz. Az én koromban azonban már nem is olyan rossz egy kis pihenés – mesélte a színésznő.

Hűvösvölgyi Ildikó megtalálta a pozitívumot is a helyzetben (Fotó: Bors)

Ildikó abban a szerencsés helyzetben van, hogy Bence unokája szinte karnyújtásnyira él tőle, így gyakran tudtak találkozni.

– Szemben laknak velem a lányomék, igaz, hogy csak a kertben, de gyakran láttuk egymást, az ünnepeket is együtt töltöttük. Hála istennek a családunkban senki nem kapta el a fertőzést, remélem, most már megússzuk! Mindenkit arra kérek, oltassa be magát, hogy mielőbb együtt lehessünk a színházban és azon túl is!