RETRO RÁDIÓ

Nyílt őszinteséggel üzente Zalatnay Cini Molnár Anikónak: "teherré vált"





Az énekesnő tapasztalatból mondja: nagyon sok gondot okozhat az a méretű implantátum, amit most ültettek be Molnár Anikónak.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.06.03.
Zalatnay Cini Molnár Anikó mell fájdalom implantátum

Valószínűleg a cikkünk születésének pillanatában Molnár Anikónak van a hazai híres nők között a legnagyobb melle. Az egykori Nagy Ő két nappal ezelőtt ültettetett be 650 köbcentis szilikonokat, ami tekintélyes méretet jelent. Persze, nem ő az egyetlen, aki jól érzi magát nagy keblekkel, ugyanígy érzett a kétezres évek elején Zalatnay Sarolta is, akinek olyan sikere lett a nagy cicikkel, hogy 53 évesen a Playboy címlapjára került velük.

Zalatnay Cininek védjegye lett a nagy mell (Fotó: Fuszek Gábor)

Fájdalmas élmény   

A beültetés után pár évvel, 2006-ban azonban sokasodni kezdtek a problémák. Cini egyre több egészségügyi problémától szenvedett, melyek mindegyike összefüggésbe hozható volt a hatalmas mellekkel. Az énekesnő gerince és a háta is fájni kezdett, így végül nem volt más megoldás, mint az, hogy kisebbre cseréltesse. 

Zalatnay Sarolta
Cini tudja, mit jelent ekkora mellekkel élni (Fotó: Bors)

„Annak idején én is úgy éreztem, hogy nagy méretű implantátumot szeretnék, mert azt láttam esztétikusnak, és bár jó ideig valóban jól is funkcionált, mi több baromi jól nézett ki, de egy ponton túl teherré vált, pont a mérete miatt” - mondta a Ripost megkeresésére Zalatnay Cini. 

 

Molnár Anikóé még nagyobb 

Zalatnay mellett az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó is a napokban vállalta be, hogy hatalmas melleket csináltat, neki 650 köbcentis implantátumokat ültettek be. 

Anikó műtétje jól sikerült, és bár még a lábadozás időszaka van, már most tudja, hogy nagyon fog örülni, mire teljesen begyógyulnak a sebei és megmutathatja végre a nagyvilágnak a végeredményt. Az örömében látatlanul is osztozik Zalatnay Cini, aki azonban óvatosságra int: 

Egy ekkora implantátumnál egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy az idő múlásával ne okozzon hátfájást a viselőjének. Végül én is az eltávolítása, illetve a kisebbre cserélése mellett döntöttem. Biztos vagyok abban, hogy Anikó is így dönt majd később.

 – mondta Zalatnay Cini, aki arra a kérdésre, hogy kés alá feküdne a jövőben, meglepő módon határozott igennel válaszolt. Vagyis nincs kizárva, hogy hamarosan újabb beavatkozásra vállalkozik. 





 





Ezeket olvastad már?
Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás