RETRO RÁDIÓ

Durva iskolakezdés! Egy szülő és egy tanár összeverekedett egy maszkvitát követően





Egy kaliforniai iskolában alighogy elkezdődött a tanítás, azonnal veszekedést okozott a maszkviselési betartása, még a rendőröket is értesíteni kellett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.15.
elfajult vita

Kórházba került egy általános iskolai tanár Észak - Kaliforniában, miután egy szülő durván nekiesett egy maszkviseléssel kapcsolatos vita végén – írja a CNN.

Az édesapa, aki a vita kirobbantója volt, hatodikos lányáért érkezett a Sutter Creek Általános Iskolába. Tinédzser lánya éppen az igazgatói irodában tartózkodott, amikor megérkezett érte az édesapja. Az apuka nehezményezte, hogy míg a lánya és az igazgató is a koronavírus ellen védekezve maszkot viselt, addig több tanár is maszk nélkül csevegett az iskolában. A helyi szabályok szerint ugyanis a beoltott tanárok egymás között, nem kötelesek maszkot viselni. Ezzel a férfi láthatóan nem értett egyet.

A maszkhasználat robbantotta ki a vitát /Képünk illusztráció Fotó: shutterstock

Az apuka vitába keveredett az igazgatóval, majd elvitte a lányát. Később azonban visszatért és folytatta a veszekedést amely során olyan kifejezésekkel dobálózott, hogy összeesküvés és hogy állatokként bánnak a gyerekekkel az iskolában. A vitába később beszállt egy férfitanár is az igazgató pártján, aki megpróbálta jobb belátásra bírni az apukát. Ezt követően a férfi és a tanár között kitört a verekedés, amely után a tanár úr arcát össze kellett varrni a kórházban.

A helyi rendőrség a Facebok-oldalán számolt be az esetről:

„Tegnap délután egyenruhásainkat a helyi általános iskolába vezényelték, ahol a Covid-19 miatt bevezetett higiéniai szabályok miatt tört ki verekedés. A rendőrség felülvizsgálja az ügyet. Bárki akinek információja van az esetről, értesítse a rendőrséget” - írta bejegyzésében a helyi rendőrkapitányság.

Az ügy miatt távoltartási végzést kértek az édesapára, aki ezután nem teheti be a lábát az iskola területére, maximum a kocsijában ülve várhatja meg lányát a kicsengetés után.

 





Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás