Ki hazudik itt?





Nincs kétségem afelől, hogy fáj Karácsony Gergelynek, amikor a Ripost rámutat, hogy a Blahán ordas nagy a kupleráj, a melósok az aluljáróban fociznak vagy támasztják az ásót, miközben közlekedési káosz van.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.20.
kérdés

Pláne, hogy mindezt fényképek és hangfelvételek, szemtanúk bizonyítják! Végtére a politikai felelősség az övé akkor is, ha nem vállalja. Az, hogy a nyilvánvaló tények ellenkezőjét állítja és hazugsággal vádolja a bizonyítékokat bemutató lapot, nettó ostobaság. Mint ahogyan az is, hogy Jakab Péter, miután a Ripost leleplezte, milyen agresszívan viselkednek a testőrei, saját hívei szemébe hazudja, hogy nincsenek testőrei. De hát ott van a bemutatott rendőrségi jegyzőkönyvben, hogy a testőre meg a sofőrje volt az incidens részese! Ott vannak a videófelvételek, amik több helyszínen készültek és látszanak ugyanazok a kigyúrt, kopasz alakok! Még a saját hívei sem hisznek neki, amikor ezt letagadja.

A baloldal folyamatosan demokráciáról meg jogállamról papol, miközben életveszélyesen fenyegeti a kormánytagokat, a Fidesz-KDNP politikusait, a legfőbb ügyészt és más tisztségviselőket, azokat az újságírókat, akik nekik nem tetsző tényekről írnak. Börtönt, vagyonelkobzást, legjobb esetben is állásvesztést helyeznek kilátásba mindenkinek, aki nem az ő nótájukat fújja. Ez volna a demokrácia, a pluralizmus, a tolerancia? Ki hazudik akkor itt?

2006-ban már megtapasztaltuk, Gyurcsányék hogyan bánnak el a hatalom birtokában azokkal szemben, akiknek a véleménye az övékétől eltér. Tapasztalhattuk, mennyire magukra hagyják az embereket a bajban – lásd devizahitelek, gazdasági válság –, tanúi voltunk, ahogy kilövették békés állampolgárok szemét és nőket aláztak, „Fidesz-ribancnak” nevezve őket, csak mert tüntettek. Most meg azon van felháborodva a baloldal, ha megírja a Ripost, hogy érdekek szerint váltogatni a pártokat, az bizony politikai prostitúció és aki ezt teszi, politikai prosti.

Isten és a választók óvják meg Magyarországot egy újabb diktatúrától és attól, hogy idegen érdekeknek, hatalmaknak szolgáltassák ki!





Ezeket olvastad már?
Elment a nyűgös öregúr, a mi Tóbiásunk

Elment a nyűgös öregúr, a mi Tóbiásunk

Egyre több magányos ember várja a karácsonyt Kárpátalján

Egyre több magányos ember várja a karácsonyt Kárpátalján

Miért nem bír ki ma már egy házasság egy életet?

Miért nem bír ki ma már egy házasság egy életet?

Aranyásók és az ásó, kapa, nagyharang küldetés

Aranyásók és az ásó, kapa, nagyharang küldetés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás