Pláne, hogy mindezt fényképek és hangfelvételek, szemtanúk bizonyítják! Végtére a politikai felelősség az övé akkor is, ha nem vállalja. Az, hogy a nyilvánvaló tények ellenkezőjét állítja és hazugsággal vádolja a bizonyítékokat bemutató lapot, nettó ostobaság. Mint ahogyan az is, hogy Jakab Péter, miután a Ripost leleplezte, milyen agresszívan viselkednek a testőrei, saját hívei szemébe hazudja, hogy nincsenek testőrei. De hát ott van a bemutatott rendőrségi jegyzőkönyvben, hogy a testőre meg a sofőrje volt az incidens részese! Ott vannak a videófelvételek, amik több helyszínen készültek és látszanak ugyanazok a kigyúrt, kopasz alakok! Még a saját hívei sem hisznek neki, amikor ezt letagadja.

A baloldal folyamatosan demokráciáról meg jogállamról papol, miközben életveszélyesen fenyegeti a kormánytagokat, a Fidesz-KDNP politikusait, a legfőbb ügyészt és más tisztségviselőket, azokat az újságírókat, akik nekik nem tetsző tényekről írnak. Börtönt, vagyonelkobzást, legjobb esetben is állásvesztést helyeznek kilátásba mindenkinek, aki nem az ő nótájukat fújja. Ez volna a demokrácia, a pluralizmus, a tolerancia? Ki hazudik akkor itt?

2006-ban már megtapasztaltuk, Gyurcsányék hogyan bánnak el a hatalom birtokában azokkal szemben, akiknek a véleménye az övékétől eltér. Tapasztalhattuk, mennyire magukra hagyják az embereket a bajban – lásd devizahitelek, gazdasági válság –, tanúi voltunk, ahogy kilövették békés állampolgárok szemét és nőket aláztak, „Fidesz-ribancnak” nevezve őket, csak mert tüntettek. Most meg azon van felháborodva a baloldal, ha megírja a Ripost, hogy érdekek szerint váltogatni a pártokat, az bizony politikai prostitúció és aki ezt teszi, politikai prosti.

Isten és a választók óvják meg Magyarországot egy újabb diktatúrától és attól, hogy idegen érdekeknek, hatalmaknak szolgáltassák ki!