Ezt látni kell! Magyar szupersztárok a Duna Arénában





Harminchat olimpiai, egy paralimpiai aranyérem, valamint több száz ötkarikás, világ- és Európa-bajnoki érem képviselőit láthatják a sportrajongók szombat délután a Duna Arénában negyedik alkalommal sorra kerülő Vizesgálán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.23.
Vizes Gála

A szombati vízisport-ünnep minden olyan sportrajongónak felejthetetlen élmény, aki imád szórakozni és szurkolni az ország legeredményesebb élsportolóinak teljesítményét nézve. A Bajnokok Diadala fantázianevet viselő vízisport-gálán a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugranak vízbe abban a három sportágban, mely összesen 10 olimpiai érmet adott Magyarországnak Tokióban.

A Millennium Masters vízilabdacsapat is újra összeáll Fotó: Balogh László

Az egész napos esemény nyitányaként reggel 8 órától az Ötpróba-sorozat vizes részét teljesíthetik Magyarország egyik legnépszerűbb szabadidősport-rendezvényének résztvevői, az eseményre több mint ezer próbázót várnak a rendezők. Aztán 17.30-tól korábbi és mai élsportolók veszik birtokukba a létesítményt.

Nincs még egy sportesemény, amelyen 36 olimpiai, egy paralimpiai aranyérem, valamint több száz egyéb érem tulajdonosai szerepelnek együtt a három magyar vizes sikersportágban, úszásban, vízilabdában és kajak-kenuban” – jelentette ki Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó és a BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatója.

Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakos, az Ötpróba kajak-kenu nagykövete elmondta, a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta, valamint Csipes Tamara, Dombi Rudolf, Kammerer Zoltán is indul a gála kajakfutamában. Vízilabdában ismét összecsap a Millennium Masters az Oázis Masters csapatával. Cseh László olimpiai ezüstérmes úszó, az Ötpróba úszó nagykövete elárulta, hogy az idei ötkarikás játékok óta nem volt medencében, de a kieséses rendszerű Csillagszóró úszásban vállalja a részvételt, mint ahogy a tokiói aranyérmes Milák Kristóf és Kapás Boglárka is.

A résztvevők ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton vehetnek részt Merkely Béla csapatának jóvoltából. A gála végén alkalom nyílik közös beszélgetésre és fotók készítésére is a sportolókkal. A jegyek 2500 és 3500 forintos áron kaphatók, a belépéshez védettségi igazolvány szükséges.





Ezeket olvastad már?
Szívükhöz kaptak a fradisták, a kapusukról van szó

Szívükhöz kaptak a fradisták, a kapusukról van szó

„Bennem is dúltak az érzelmek" – Felemelő lelki beszédet tartott a magyar válogatott sztárja

„Bennem is dúltak az érzelmek" – Felemelő lelki beszédet tartott a magyar válogatott sztárja

„Valami mindig hiányzik” – Mészöly szerint a harmadik hely a realitás

„Valami mindig hiányzik” – Mészöly szerint a harmadik hely a realitás

Szoboszlai a rossz példa, a pénz nem minden

Szoboszlai a rossz példa, a pénz nem minden

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás