RETRO RÁDIÓ

Sebezhető Juventus vár a Fradira Budapesten





Tartalékos és formán kívüli Juventusszal találkozhat a Ferencváros jövő szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.30.
Bajnokok Ligája

Megőrizte továbbjutási esélyeit a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, miután szerdán 2-2-re végzett a Dinamo Kijevvel. A magyar csapat jövő szerdán Budapesten a Juventus ellen folytatja.

Tokmac (balra) remek góllal szépített a Dinamo Kijev ellen (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

Tartalékos a Juventus

Formán kívül teljesít a Juventus, amely az utóbbi négy tétmérkőzésén csak egyszer győzött. Ráadásul a torinóiak védelme szétesett, számos kulcsember sérüléssel küzd. Jövő héten a Fradi ellen Alex Sandro biztosan nem játszhat, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt sérüléssel küzd, és Leonardo Bonucci sincs száz százalékos állapotban. Ha ez nem lenne elég, az ötszörös aranylabdás, Cristiano Ronaldo újabb pozitív koronavírus-tesztet produkált, így az ő játéka is kérdéses. Ez azt jelenti, hogy a Ferencváros nagyobb eséllyel veheti fel a harcot a Juve ellen, amely tartalékos csapattal 2-0-ra kikapott otthon a Barcelonától.

Tokmacé lehet a hét gólja

A ferencvárosi Tokmac Nguen találata is jelölt a hét gólja címre a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A Dinamo Kijev elleni meccs 59. percében a zöld-fehérek támadója háttal a kapunak átvett egy passzt a 16-os jobb oldalán, majd fordulásból nagy erővel a jobb sarokba lőtte. A labda a kapufáról vágódott a hálóba. Ez volt a Fradi első gólja a meccsen. Az európai szövetség honlapján péntekig lehet szavazni. A jelöltek között van még a Bayern Münchenből Joshua Kimmich, a Borussia Mönchengladbach színeiben a Real Madrid ellen duplázó Marcus Thuram, valamint az Atalanta kolumbiai csatára, Duván Zapata.

Lucescu bosszús volt

Amíg a Dinamo Kijev edzője, Mircea Lucescu kedden mogorván viselkedett a sajtótájékoztatón, és szinte az összes magyar kérdésre fütyült, addig szerdán inkább bosszúsan értékelt. A 2-2-es döntetlen után azt mondta, több góllal kellett volna nyerniük a Fradi ellen.

- Fizikailag és erőnlétileg is uraltuk a játékot - vélte a román szakember. - Meg kellett volna szereznünk a harmadik és a negyedik gólt, és akkor a kezünkben marad a meccs.





Ezeket olvastad már?
Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás