RETRO RÁDIÓ

Salamon, a jós elárulja, mi lesz ma a magyar-török végeredménye





Salamon, a Metropol cuki jósa megtippelte, ki fog győzni a ma esti Magyarország-Törökország meccsen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.18.
Magyarország-Törökország Salamon

Salamon, a Metropol cuki jósa mostanában alig lát ki a teendőkből. Korábban a Fradi BL-meccseit, az Izland elleni bravúros EB-selejtezőt, és több Nemzetek Ligája-mérkőzést is megtippelt nekünk. Vasárnap a szerbek ellen vereséget jósolt, de a mérkőzés végül 1-1-re zárult. Ez azt jelenti, hogy csapatunk akár a csoportját is megnyerheti, ha a záró körben több pontot szerez Törökország ellen, mint Oroszország Szerbiában!

Nagyon kell a győzelem!

Az odavágón Szoboszlai Dominik pazar szabadrúgásgóljával 1–0-ra egyszer már legyőztük Törökországot, nagy kérdés, hogy ma este ismét jobbak leszünk-e. A választ Salamontól, a Metropol cuki jósától tudakoltuk meg. Ehhez letettünk elé egy-egy papírt, rajta a csapatok nevével, és egy kis elemózsiával. Majd azt mondtuk: „Bölcs Salamon, tekints a jövőbe! Edd meg először azt a jutalomfalatot, amelyik csapat ma este győzni fog”. A mosómedve ekkor felmászott a mindent eldöntő asztalra, és kérdés nélkül Magyarország felé vette az irányt. A jutalomfalatot egy szempillantás alatt behabzsolta, de jófejségből átballagott Törökország oldalára, és ott is falatozott egy kicsit. Majd mint aki jól végezte dolgát, hátat fordított, és szép komótosan elballagott.

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

Salamon visszaszerzi a becsületét

Olvasóink korábban aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy Salamon gyakrabban választja az ellenfél csapatát győztesnek. Mint írtuk, a cuki mosómedve kizárólag a megérzéseire hallgat, és észak-amerikai állatfajként egyébként is teljesen pártatlan. A mai jóslással Salamon viszont visszanyerte a becsületét, és bebizonyította, hogy igenis kedveli a magyarokat. Már csak abban kell reménykednünk, hogy a jóslata is bejön. Ma este minden kiderül. Hajrá magyarok!

Nem utoljára tippelt nekünk

Salamon még velünk marad, a cuki jós legközelebb a Juventus-Fradi BL-meccset fogja nekünk megtippelni. A mérkőzés jövő kedden lesz látható az M4 sporton. Bízzunk a legjobbakban!

 





Ezeket olvastad már?
Benézel a lábai közé? Nyilvános helyen terpesztett a szexi röplabdás lány

Benézel a lábai közé? Nyilvános helyen terpesztett a szexi röplabdás lány

Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás