RETRO RÁDIÓ

Csercseszov igazi rangadón mutatkozik be a Fradinál





Ma folytatódik a labdarúgó NB I: a címvédő és listavezető Ferencváros a harmadik helyen álló Puskás Akadémia vendége lesz. A negyedik fordulóból elhalasztott rangadón mutatkozik be a Fradi új vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.27.
sztanyiszlav csercseszov

A csütörtöki Puskás Akadémia–Ferencváros mérkőzésnek nagy a tétje: ha az FTC győz, akkor négy pontra növeli előnyét a második Kisvárdával szemben, a felcsútiak pedig hét pontra leszakadnak. Ugyanakkor hazai siker esetén a Kisvárda és a Puskás Akadémia hátránya is csupán egyetlen pontra csökken.

Fotó: Fradi.hu

Nagy érdeklődés övezi a zöld-fehérek új vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov debütálását. A holtszezonban kinevezett orosz tréner az osztrák Peter Stögert váltotta, aki annak ellenére távozott decemberben, hogy a Ferencváros élen áll a bajnokságban - viszont az Európa-ligában három ponttal csoportutolsóként búcsúzott. Az FTC téli felkészülése nem volt tökéletes, mivel több kulcsjátékosa megfertőződött a koronavírussal, illetve a spanyolországi edzőtábor is elmaradt a pandémia következtében. Ráadásul három játékosa - Aissa Laidouni, valamint a marokkói Samy Mmaee és Ryan Mmaee - az Afrika Kupán szerepel.

Bálint László, a Ferencváros korábbi legendás hátvédje lapunknak elárulta, nem tudja, mire számíthat a zöld-fehérektől.

– A vírus elbánt a Fradival, és fogalmam sincs arról, hogy melyik játékosunk milyen erőlétnek örvend – fogalmazott a 76-szoros válogatott Bálint. – Mindig él bennem egy kis félelem a felcsúti bajnoki mérkőzések előtt, mert rossz visszaemlékezni arra a meccsre, amelyen 4-1-re kikaptunk. Kérdés, a Puskás Akadémia hogyan vészelte át a pandémiát, de mindenképpen előnyösebb helyzetet élvez, ugyanis Spanyolországban edzőtáborozott, míg nekünk ez nem adatott meg. Háromesélyes meccsre számítok.

A címvédő Ferencváros azon hat klub közé tartozott, amelyek szerették volna elhalasztani a tavaszi rajtot a koronavírus-járvány miatt, de végül az eredeti kiírás szerint folytatódik a küzdelem. A hétvégén már valamennyi magyar csapat pályára lép a 18. fordulóban.

NB I, 4. fordulóból elhalasztott meccs

Puskás Akadémia–Ferencváros

ma, 18.30, tv: M4 Sport

 





Ezeket olvastad már?
Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás