RETRO RÁDIÓ

Messi nélkül érkezhet Barca





Kijev után Budapesten is Lionel Messi nélkül léphet pályára a Barcelona, amelynek nem tartogat tétet a szerdai, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-meccs.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.26.
Bajnokok Ligája Ferencváros Barcelona lionel messi

Negyedik mérkőzését is megnyerte, így továbbjutott a Bajnokok Ligája G csoportjából a Barcelona, amely december 2-án szerdán Budapesten a Ferencváros ellen folytatja. Ez azt jelenti, hogy tartalékos sztárcsapat érkezhet a magyar fővárosba.

Messi Barcelonában pályára lépett a Fradi ellen
Fotó: Nemzeti Sport

Messit pihentetik

Lionel Messi nem lépett pályára kedden a Barcelonában. Együttese nélküle 4-0-ra nyert a Dinamo Kijev otthonában. Ronald Koeman, a katalánok vezetőedzője ebben az idényben először adott pihenőt a legnagyobb sztárjának, aki eddig valamennyi tétmeccsen pályára lépett. Ráadásul nem csak a Barca bajnoki, és BL-mérkőzésein szerepelt, hanem az argentin válogatott utóbbi négy vb-selejtezőjén is kezdőként kapott lehetőséget. Az új idény rajtja óta mindössze egyszer, november 7-én, a Betis ellen fordult elő, hogy idő előtt lecserélték Messit, aki a következő hetekben több pihenőhöz juthat. Miután a Barca továbbjutott a BL-ben, a szerdai a Ferencváros, majd a Juventus elleni zárómeccs sem tartogat tétet, Messi nélkül is megvívhatják.

Fontos bajnoki meccsek

Kínlódik a spanyol bajnokságba a Barcelona, hiszen nyolc fordulót követően csak a 13. helyen áll. Az utóbbi hat bajnoki meccsén csak egyszer győzött a katalán sztárcsapat, amely közelebb áll a kiesőhelyhez, mint az éllovas Real Sociedadhoz. Ahhoz, hogy a Barca megkezdje a felzárkózást, szüksége lesz Lionel Messi teljesítményére. A Barcelona vasárnap az Osasunát fogadja, és alighanem az argentin sztár is ott lesz a kezdőcsapatban, hiszen rápihent a mérkőzésre. Spanyol sajtóhírek szerint Koeman Budapesten, a Fradi ellen is mellőzni fogja az argentint, aki a jövő héten is a spanyol ligára tartogathatja az erejét.

Esélyt kapott a Fradi

Messi mellett további barcelonai sztárok mentesülhetnek a Bajnokok Ligája további csoportküzdelmeitől. Ez azt jelenti, hogy szerdán a Ferencváros tartalékos Barcával kerülhet szembe, nagyobb esélye lehet a pontszerzésre. A Fradi négy kör után egy ponttal áll, és a Dinamo Kijevvel harcol a harmadik helyért, ami továbbjutást ér az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába.





Ezeket olvastad már?
Xavinak brutális rangadón kell feledtetnie a szánalmas hisztijét

Xavinak brutális rangadón kell feledtetnie a szánalmas hisztijét

Dárdai Pál lázban tartja Berlint, az otthonában könyörögtek neki

Dárdai Pál lázban tartja Berlint, az otthonában könyörögtek neki

Lábak az egekben, meztelen combjait emelgeti a kerek fenekű bombázó

Lábak az egekben, meztelen combjait emelgeti a kerek fenekű bombázó

Máris lecsaptak Szoboszlai távozó edzőjére: kiderült, mit csinál nyártól Klopp

Máris lecsaptak Szoboszlai távozó edzőjére: kiderült, mit csinál nyártól Klopp

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás