RETRO RÁDIÓ

Különleges fogadást nyert a magyar gólvágó





Jó hétvégéje volt Gazdag Dánielnek. A Honvéd labdarúgója két gólt lőtt a Puskás Akadémiának, csapata győzött, ő pedig egy új napszemüveggel gazdagodott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.02.
napszemüveg honvéd gazdag dániel

Kedden és szerdán a 24. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I. Ma három fővárosi csapat lép pályára, a Honvéd az MTK-vel találkozik, míg a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja. Gazdag Dániel remek formában várja a fordulót.

Gazdag Dániel már a meccsen megkapta a „szemüveget” Batik Bencétől Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

A 2020/21-es idényben a bajnoki és a Magyar Kupa-mérkőzéseken Gazdag Dániel szerezte a legtöbb gólt. A 24 éves kispesti középpályás 10 találatot jegyzett az NB I-ben, és ötöt termelt a kupában. Legutóbbi, a Puskás Akadémiának lőtt gólja egy új napszemüveget jelentett neki. Egy különleges fogadáson nyerte.

- Nagyon megtetszett nekem Batik Bence napszemüvege, de már nem lehetett sehol kapni - mesélte a Honvéd honlapján Gazdag. - Először megpróbáltam megvenni tőle. Aztán a meccs előtt felvetettem, ha gólt lövök és nyerünk, nekem adhatná. Belement a fogadásba. A szemüveghez egy gól is elég lett volna, a győzelemhez azonban nem. Úgyhogy inkább lőttem még egyet, így meglett a szemüveg és a három pont is.

Kiegyenlített a mérleg

Az MTK-nak és a Honvédnak a mai lesz a 194. egymás elleni bajnoki találkozója. Bár papíron a Honvéd a pályaválasztó, az új Bozsik Stadion folyamatban lévő építési munkálatai miatt a felek az MTK otthonában találkoznak. A 193 meccsből álló örökmérleg viszonylag kiegyenlített. 87 MTK-siker és 45 döntetlen mellett 61 alkalommal a Honvéd hagyta el győztesen a pályát. Jelenleg más a motiváció a két csapatnál. Az MTK a negyedik helyen áll, de bravúros szerepléssel akár a második is elérhető lehet a számára. Eközben a Honvéd azért küzd, hogy a következő idényt ne a másodosztályban kelljen kezdenie.

Visszavágna a Fradi

A címvédés felé tartó FTC ezúttal a sereghajtó Diósgyőrt fogadja. A borsodi együttesnek minden mérkőzése a bennmaradásért folytatott küzdelemről szól. A miskolci csapat a téli szünet után, január 20-án 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost, amelynek ezzel megszakadt a csaknem négyéves, 61 mérkőzésen át tartó hazai veretlenségi sorozata. A Fradit minden bizonnyal fűti a visszavágás vágya.

NB I, 24. forduló

Kedd

Kisvárda-Puskás Akadémia 15.15

Honvéd-MTK 17.30

Ferencváros-Diósgyőr 20.00

Szerda:

Mezőkövesd-ZTE 15.15

Újpest-Budafok 17.30

MOL Fehérvár FC-Paks 20.00

 





Ezeket olvastad már?
Itt a vége? Szoboszlaiék lemondhatnak a nagy álmukról

Itt a vége? Szoboszlaiék lemondhatnak a nagy álmukról

Óriási dráma a Fradi meccsén, négy percen múlt a kupadöntő

Óriási dráma a Fradi meccsén, négy percen múlt a kupadöntő

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás