RETRO RÁDIÓ

Budapesti Eb-meccsek: további szigorításokról jött hír





Szigorúan ellenőrzött szurkolók léphetnek csak be a stadionba. Aki meggondolta magát, még visszaválthatja a foci-Eb mérkőzéseire szóló jegyét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.19.
koronavírus jegy Puskás Aréna euro2020 szurkolók

Rendkívüli óvintézkedések mellett, de remélhetőleg szurkolókkal teli Puskás Arénában rendezik június második felében a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseit. Ha egy jegytulajdonos mégis kihagyná a régóta várt hazai foci-Eb-t, visszakérheti a pénzét – olvasható a Metropol mai lapszámában.

A Puskás Aréna a 2019-es, telt házas nyitómeccsen (Fotó: MTI)

Ha a jól haladó oltási programmal addig a terveknek megfelelően sikerül megfékezni a koronavírus-járványt, telt ház fogadhatja a magyar válogatottat, illetve a francia és portugál sztárokat a június 11-én kezdődő Eb-n. Ehhez különleges óvintézkedések is kellenek.

Foci-Eb: szűrik a betegeket a beléptetésnél is

Még az érvényes belépőjegy és védettségi igazolvány – külföldiek esetében pedig a belépő mellett két friss negatív teszt vagy védettségigazolás – sem garantálja, hogy a tulajdonosát beengedik majd a Puskás Arénába.

A biztonság kedvéért mindezen túl azt is ellenőrzik a szervezők, hogy a stadionhoz érkezők nem produkálnak-e a koronavírusra jellemző tüneteket. Ennek kiszűrésére testhőmérséklet-mérést is végeznek majd a belépésnél.

Visszakapja a pénzét, aki meggondolta magát

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) április 9-én jelentette be, hogy kontinensszerte mind a 12 helyszínen nézők előtt rendezik meg a pandémia miatt egy évvel elhalasztott foci-Eb mérkőzéseit.

Ugyanakkor azokra a drukkerekre is gondoltak, akik korábban már vásároltak jegyet, de a körülmények miatt meggondolták magukat. Nekik 22-én (csütörtökön) 18 óráig biztosítanak lehetőséget a visszaváltásra az UEFA jegyértékesítési platformján. Ez esetben a teljes vételárat visszatérítik számukra.

Így lehet még a foci-Eb belépőjegyeihez jutni

Azok a magyar futballrajongók, akik szeretnének még jegyet venni a foci-Eb budapesti meccseire, május elején egy újabb értékesítési körben juthatnak belépőhöz az UEFA-tól.

Az Eb-program a Puskás Arénában:

  • Június 15., 18.00: Magyarország–Portugália
  • Június 19., 15.00: Magyarország–Franciaország
  • Június 23., 21.00: Portugália–Franciaország
  • Június 27., 18.00: nyolcaddöntő

Ezt a lehetőséget egyébként csak azoknak az országoknak biztosítja az európai szövetség, amelyek válogatottja a többi résztvevő után, a novemberi pótselejtezőkön jutott be a világjárvány miatt idén nyárra halasztott tornára. Rajtunk kívül Észak-Macedónia, Skócia és Szlovákia ilyen.





Ezeket olvastad már?
Dárdai fiai messzire juthatnak: mutatjuk a világ legértékesebb focista-testvéreit

Dárdai fiai messzire juthatnak: mutatjuk a világ legértékesebb focista-testvéreit

Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás