RETRO RÁDIÓ

Fantasztikus siker! Kötélugró Európa Bajnokságon tarolt a Budapest Hoppers - Fotók!





Az ugróköteles versenysport legfontosabb eseménye minden évben a nyári időszakban megrendezésre kerülő nemzetközi torna. Idén július végén rendezték meg a kötélugrás Európa Bajnokságát valamint a Nemzetközi Nyílt Kötélugró Bajnokságot Pozsonyban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.09.
elsöprő győzelem

“A nyári szünet kezdetével nekünk a felkészülési időszak kezdődött, de ezt egyáltalán nem bántuk. Rengeteget készült a csapatunk, hiszen az év közbeni selejtezők alatt több egyéni és csapat versenyszámban is megszereztük a kvalifikációt.

A verseny július 25. és 30. között tartott, ami folyamatos fizikai és mentális kihívást jelentett, hiszen a csapatunkból sokan egész héten szerepeltek a különböző versenyágakban” - nyilatkozta Horváth Barbara a Budapest Hoppers Kötélugró Klub versenyedzője.

Kádár Szonja , Mihálik Zsófia Zsuzsanna, Németh Szonja, Andorfi- Kovács Kitti, Kováts Fanni Réka, Wojonowska Liliána Bukovszki Virág, Csepeli Anikó, Geröly Tamara, Országh Adél Alma, Rajamaki Emma Noora Vezetőedző: Horváth Barbara

Az Európa Bajnokságot megelőzően a Nemzetközi Nyílt Verseny került megrendezésre, ahol a felnőtt egyéni versenyzők és a junior csapat is nagyszerű sikereket ért el. Több versenyszámban dobogóra állhattak, sőt előfordult olyan is, hogy egyes számokban csak magyar versenyző szerzett érmet, ami egy nemzetközi verseny esetében rendkívüli eredménynek számít.

Geröly Tamara

Az Európa Bajnokságon szintén taroltak a versenyzők, hiszen junior és felnőtt kategóriákban is több érmet szereztek. Büszkék lehetünk többek között Geröly Tamarára, aki a triplázás versenyszámában az Európa Bajnok címet hozta haza. Andorfi-Kovács Kittire, aki egyéni 180 mp-es gyorsasági versenyszámban magasan verte a mezőnyt, így ő lett ennek a számnak a junior Európa Bajnoka, összesített versenyben pedig 2. helyezett lett.

Andorfi- Kovács Kitti

A Junior csapat összetettben 2. helyen végzett a népes mezőnyben, míg a felnőtt csapat 4x30 mp-es gyorsasági versenyszámban verte a náluk jóval tapasztaltabb versenyzőket.

A Budapest Hoppers folyamatosan várja azon fiatalok jelentkezését, akik szeretnének akár hobbi szinten, akár eredményes csapattagként részesei lenni a kötélugrás ma még kevésbé ismert egyéni és csapatsportjában.





Ezeket olvastad már?
Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Csodacsapat nyomába eredt a Fradi

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

„Évről évre fejlődik” – Nagy titkot árult el Dibusz Dénesről a felesége

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás