RETRO RÁDIÓ

Dárdai Pál családi segítséget kaphat a magyar rangadón





Egyelőre nyeretlen Dárdai Pál vezetésével a német labdarúgó-bajnokságban a Hertha, amely vasárnap az RB Leipziget fogadja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.21.
leipzig hertha dárdai márton dárdai pál

Magyar rangadót játszanak vasárnap délután a Bundesligában, hiszen a Dárdai Pál vezette Hertha a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipziget fogadja. A lipcsei csapatból továbbra is hiányozni fog a sérült Szoboszlai Dominik. Dárdai Márton szerephez juthat a berlini gárdában.

Dárdai Pál szerepet adhat fiának, Dárdai Mártonnak Fotó. Getty Images

Dárdai Márton szerepet kaphat

Nem elég, hogy a kiesés ellen küzd a Hertha, sérülések is sújtják Dárdai Pál együttesét. Hét játékos küzd kisebb-nagyobb problémákkal, és a magyar tréner egyelőre nem tudja, milyen csapatot küldhet pályára a Leipzig ellen. Könnyen lehet, hogy 19 éves fiához, Dárdai Mártonhoz kell fordulnia segítségért, kénytelen lesz a kezdőcsapatba jelölni őt.

- A hátvédek közül már senkivel sem szabad, hogy bármi történjen, mivel azon a poszton rajtuk kívül csak Dárdai Mártont tudjuk bevetni - mondta Dárdai Pál a Bildnek.

Az edző középső fia novemberben mutatkozott be a német bajnokságban, ettől függetlenül újoncnak számít.

Még nyeretlen a magyar tréner

Dárdai Pálnak a kinevezése óta három mérkőzésen egy pont a mérlege a Hertha élén. Nincs irigylésre méltó helyzetben, ugyanis tanítványai ebben az időszakban a Frankfurttal és a Bayern Münchennel játszottak, most pedig a szintén jóval esélyesebb Leipzig ellen folytatják. A berlini alakulat a 15. helyen áll, mindössze jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg az osztályozós pozícióban szerénykedő Bielefeldet, vagyis égetően nagy szüksége lenne a pontokra.

Sallai és Szalai is pályára léphet

A Bundesliga további magyar érdekeltségű mérkőzései közül Sallai Roland együttese, a nyolcadik Freiburg az éppen mögötte álló Union Berlint látja vendégül szombaton. A kiesés ellen küzdő Mainz - Szalai Ádámmal - ahhoz a Borussia Mönchengladbachhoz látogat, amely jövő héten a Puskás Arénában csap össze a Manchester Cityvel a Bajnokok Ligájában.

Bundesliga, 22. forduló

Hertha-RB Leipzig

vasárnap, 15.30, tv: Sport2

 





Ezeket olvastad már?
Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás