RETRO RÁDIÓ

Holtan találták a Bayern világbajnokának volt barátnőjét





A lengyel modell nem bírta feldolgozni a szakítását a sztárfocistával, ezért véget vetett az életének, mindezt kisfia születésnapján...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.13.
szakítás tragédia Öngyilkosság

Borzalmas véget ért Jerome Boateng (32), a Bayern München játékosának és korábbi barátnőjének Kasia Lenhardnak a kapcsolata. A 25 éves modell-édesanya holttestét egy luxuslakásban találták meg Berlin előkelő, Charlottenborg negyedében. A rendőrség a helyszínelés végeztével nem gyanakodott idegenkezűségre. Így feltehető, hogy a modell öngyilkosságot követhetett el, bár részleteket nem árultak el. A tragédia egy héttel a szakítás után következett be, pont azon a napon, amikor Kasia fia, Noah a hatodik születésnapját ünnepelte.

Kasia halálát kiváltó okokról barátnője számolt be a Daily Mail oldalának: „Egy héttel az ominózus interjú után halt meg, hogy Jerome bejelentette a szakításukat a nyilvánosságnak. Nagyon csúnya dolgokat mondott Kasiáról, amivel mélyen megbántotta.”

„Remélem, kiderült az igazság. Tudom, hogy mennyire szeretne Kasia” - tette hozzá rejtélyesen. A világbajnok német válogatott labdarúgó és a szépséges modell 15 hónapig jártak együtt, kapcsolatuk február 2-án ért véget. Azután a közösségi oldalaikon és a sajtóban kezdtek hadakozni, számos kíméletlen nyilatkozattal illeték egymást. Boateng azzal vádolta Kasiát, hogy szabotálta előző kapcsolatát, még mielőtt randizni kezdtek volna. Majd azt állította, hogy később zsarolással tartotta maga mellett.

A nő ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy ő szakított Boatenggel a folyamatos hazugságai és hűtlenkedései miatt. Továbbá ördögnek nevezte Boatenget, és azt ígérte, ki fog tálalni kettőjük kapcsolatáról, csak előbb össze kell szednie magát. Kasia korábban annyira szerette a focistát, hogy még magára is tetováltatta Boateng nevét. A szerencsétlen tragédia már csak azért is felfoghatatlan, mivel néhány órával a halála előtt azt írta Instagram oldalára, hogy új fejezetet kezd az életében. Az édesanya halálhírét szülei erősítették meg:

„Nagy megdöbbenéssel és szomorúsággal kell megerősítenünk, hogy Kasia lányuk váratlanul meghalt 2021. Február 9-én. Köszönjük a támogató üzeneteket, de egyúttal arra kérünk mindenkit, hogy ne keressetek minket ezekben a nehéz órákban.”

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!





Ezeket olvastad már?
Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás