RETRO RÁDIÓ

Aggasztó: túlhajtotta magát, kórházba került a nemzet sportolója





Jónyer István azt is tudja, hol hibázott.



Megosztás
Szerző: mp
Létrehozva: 2021.09.27.
jónyer istván kórház

Baráti társaságból vitte a mentőautó kórházba Jónyer István asztaliteniszezőt. A nemzet sportolója is tudja, 71 évesen már nem tehet meg mindent, amit fiatalon. A világbajnok asztaliteniszezőt péntek este szállították a Honvédkórházba, azóta megfigyelés alatt tartják.

Sűrű volt a pénteki nap

Jónyer István péntek este egy vidéki eseményről érkezett a baráti társaságba vacsorázni. Ott már érezte, valami nem stimmel vele.

Alig kezdtük el a bulit, amikor azt éreztem, hogy forog velem a világ. Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, mert már a fülem is zúgott, és a szédülés is fokozódott – nyilatkozta Jónyer, akit azonnal a Honvédkórházba szállítottak.

Fotó: Micheller Szilvia/Nemzeti Sport

Negatív leletek

A világbajnok sportoló szerencsére hamar gondos és ápoló kezek közé került. Már a hétvégén átesett a fontos vizsgálaton, a CT, az MR és a labor is negatív eredményt hozott.

– Már nem szédülök, a fülzúgás is megszűnt. Ha minden jól megy, akkor kedden hazaengednek. Azt tudom, kicsit vissza kell vennem a tempóból, mert jelzett a testem, hogy egyre jobban kizsigerelem a szervezetem – ismerte el a legendás bajnok, aki kész arra, hogy változtasson, csökkentse a tempót.

A mai napig pingpongozik

 

Jónyer péntek délelőtt még a Halhatatlan Sportolók Társaságának egyik programjára utazott el Fehérgyarmatra, ahol az élménybeszámoló után még pingpongozott is a helyiekkel. Mint mondta, a sporttal továbbra sem akar felhagyni, éppen azért akar minél előbb meggyógyulni, hogy pingpongozhasson a barátaival. A négyszeres világbajnok sportolót idén májusban választották a Nemzet Sportolójának.





Ezeket olvastad már?
Hatalmas mellein kávézik a felnőttfilmes kebelcsoda

Hatalmas mellein kávézik a felnőttfilmes kebelcsoda

Gulácsi a magyar válogatott Eb-ellenfelének szurkol

Gulácsi a magyar válogatott Eb-ellenfelének szurkol

Itt a bizonyíték: Puskás Ferenc halhatatlan

Itt a bizonyíték: Puskás Ferenc halhatatlan

Ez nagy buli lesz, világsztárok lépnek fel az MVM Dome-ban

Ez nagy buli lesz, világsztárok lépnek fel az MVM Dome-ban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás