RETRO RÁDIÓ

A Juve sem úszta meg Fradi-gól nélkül





A Puskás Arénában fogadta a Ferencváros a Juventust a Bajnokok Ligája csoportkörében. Morata és Dybala okozta a Fradi vesztét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
Fradi a BL-ben

Hidegzuhannyal indult a Ferencváros harmadik BL-mérkőzése szerda este a Puskás Arénában. Ezt pedig nem a hűvös estén szakadó eső okozta, hanem a Juventus és főleg Morata, aki egy jobbról érkező beadást tessékelt a kapuba már a hetedik percben (0-1).

A gyorsan bekapott gól megalapozta a játék képét, az olaszok nem erőltették a támadást, a mieink pedig hosszas labdajáratások végén sem tudtak az ellenfél térfelén komoly veszélyt kialakítani. Nem is született több gól az első 45 percben.

Nem úgy a másodikban. A Fradi továbbra is jól építkezett, legalábbis amíg nem kellett a Juve kapuja közelében helyzetet kialakítani, mert ott azonnal megszűrték a magyar támadásokat a narancsmezesek. Morata fél órával a vége előtt egy bombagóllal eldöntötte a mérkőzést, érezhető volt, innen nem lehetett döntetlenre menteni a meccset, mint a Kijev ellen a múlt héten (0-2).

A mindent eldöntő találatot a csereként beálló Dybala szerezte bő negyedórával a vége előtt, de sokat nem kellett érte tennie, csak a magyar kapu előtt kolbászolnia. Egy pontatlan hazaadás a vizes fúvón megcsúszott és Dibusz nem tudta lekezelni, az argentin meg köszönte szépen és az üres kapuba passzolta a játékszert (0-3).

Ez a könnyed gólszerzési forma megtetszhetett Dybalának, mert nem sokkal később ismét ajándékoztak a zöld-fehérek egy gólt a támadónak. Ezúttal Dibusz passzát leste le az argentin, aki ziccerben nem is hibázott (0-4).

A becsületgólt Boli szerezte az utolsó percben, első kísérletét még védte Szczesny, de a kipattanót a bal alsóba helyezte a támadó (1-4).

Eddigi mindhárom mérkőzésén betalált a Ferencváros, de a papírformát ezúttal nem tudta borítani.

Ferencváros - Juventus: 1-4 (0-1)

Gól: Boli, illetve Morata (2), Dybala (2)

A Rebrov-legénység november 24-én vághat vissza Ronaldóéknak Torinóban.





Ezeket olvastad már?
Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás