Hová tűnt a budai borvidék és milyen volt a budai bor?
Az érdeklődők a július 11-én, 17 órakor kezdődő budai Vársétán megismerhetik Buda borászati történetét az első szőlőtőkéktől egészen a Borfesztiválig.
„Sétánk végén a nyugati pincerendszerben megnézzük, hogyan tárolták az itt lakók a méltán híres nedűt, majd egy pohár finom vörösborral zárjuk utunkat” – írják a program szervezői. Indulás: Öreg huszár szobor (Budapest, I. Dísz tér - Szent György tér – Palota út találkozásánál, a volt Honvéd Főparancsnokság mellett). Érkezés: Budavári Mikve (Budapest, I. Palota út 1.). Időtartam: 90 perc.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre