Ezen a találkozón beszélnek a résztvevők először a készülő következő könyvről, aminek munkálatai folynak, és aminek sztoriját időközben átírta az élet, így bele kerülnek olyan dolgok, amik nem lettek megtervezve.

Fotó: Facebook

Sallai Zsuzsanna négygyermekes édesanya, ultrafutó, blogger, a Visszadobtak könyv írója, a PFB Se alapítója, futóversenyek szervezője. 13 évesen egy 6 és fél órás életmentő nyitott szívműtéttel indult a kihívások sorozata az életében, 10 százalék esélyt adtak a túlélésre. Sosem sportolhatott, az orvosai 19 évesen rokkant nyugdíjat javasoltak, amit ő visszautasított és restaurátorként kezdett dolgozni. Összesen kilenc alkalommal kellett újraéleszteni, a szíve további rendellenes működései miatt. Tiltották neki a gyermekvállalást, szült mégis, tiltották a sportot, de ő bebizonyította, hogy nincs lehetetlen és 45 évesen kezdett előbb kerékpározni, majd futni. Könyve egy életrajzi motivációs történet, amiben a legfontosabb üzenet: „A legnagyobb félelmek mögött vannak az igazi csodák!”

Könyve sok embernek adhat erőt, hitet, hiszen élete történésein keresztül mutatja meg, hogy semmi sem lehetetlen. A Visszadobtak című könyv egy sorozat első kötete, amelyet 2022-ben követ majd a második rész, és természetesen lesz egy harmadik is.

Időpont: december 9., 17.30
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

A részvétel ingyenes, de erre az e-mail-címre kell jelezni a részvételi szándékot, a résztvevők számával: visszadobtak@gmail.com